Son Dakika Galatasaray Transfer Haberleri (31 Ocak 2017 Salı)

31 Ocak 2017 Salı günü basında Galatasaray ile ilgili yapılan transfer haberlerini derledik. Galatasaray ile ilgili 31 Ocak 2017 Salı günü yaşanan tüm gelişmeler haberimizde.

FutbolArena - Galatasaray ile ilgili 31 Ocak 2017 Salı günü basında yapılan transfer haberlerini bir araya getirdik. İşte o haberler:

Bruma, Galatasaray'dan transfer olacak mı?


Spor Toto Süper Lig'in 19. haftasında oynanan Akhisar Belediyespor maçında 2 gol atan Bruma'nın transferiyle ilgili önemli açıklamalar geldi. Portekizli oyuncunun Galatasaray'a transferinde rol oynayan FIFA Menajeri Marco Kırdemir, Bruma için İngiliz takımlarıyla görüşme halinde olduğunu söyledi.

Radyospor'a konuşan Marco Kırdemir, "Bruma konusunda çok eleştiri aldık. Şu an piyasa değeri 15 milyon Euro. Bu performansını sürdürürse 20 bile olabilir. İngiliz takımlarıyla görüşme hlaindeyim. Biriyle ilgili hazırlık yaparak Galatasaray'a sunacağım. Yöneticilerle görüşme yaptıktan sonra teklifi sunarım. Büyük paralara sataray Galatasaray'a yardımcı olmak isterim. Galatasaray'da bu transferle mali açıdan rahat bir nefes alabilir." ifadelerini kullandı.

Galatasaray'dan Leonardo Ulloa, Podolski ve transfer açıklaması


Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Galatasaray'ın İngiltere Premier Lig'ni geçtiğimiz sezon şampiyon tamamlayan Leicester City Kulübünde forma giyen Leonardo Ulloa'ya talip olduğu iddia edildi.

Sarı kırmızılıların, Leonardo Ulloa'yı kadrosuna katmak adına İngiliz ekibinin kapısını çaldığı konuşulurken Galatasaray yönetimi bu iddialara FutbolArena aracılığı ile açıklık getirdi.

''BÖYLE BİR GİRİŞİMİMİZ OLMADI''

Galatasaraylı idareciler, "Böyle bir hamlemiz yok. Biz Podolski'yi satmama kararı aldık ve transferi kapattık" yorumunu yaptılar. Lukas Podolski'nin takımda kalıp kalmayacağı sorusu hakkında da önceki açıklamalardan farklı bir şey söylemeyen futboldan sorumlu idareciler, "Podolski'yi satmak istemiyoruz. Çünkü eğer onu gönderirsek aynı kalitede bu zamanda ve bu şartlarda oyuncu bulamayız." diye konuştular."

Galatasaraylı Lukas Podolski transferiyle ilgili Polonya basınına konuştu


Galatasaray'ın yıldız futbolcusu Lukas Podolski sarı kırmızılı takımda kalıp kalmayacağı yönündeki soruları yanıtladı. Polonya basınına konuşan Alman yıldızın açıklamaları şu şekilde:

"TERÖR SALDIRILARI ARTIK HER YERDE VAR"

"Son zamanlarda bazı terör saldırıları oldu. Ancak şehirde her tarafta polis var, eskisine göre daha fazla. Ancak bu durum, şu an için artık normal. Ben normal görüyorum. Zaten hiçbir yerde insan kendisini güvende görmüyor. Berlin'de yaşananları da gördük. Doğal karşılıyorum."

"TRANSFERLE İLGİLİ ŞUAN BİR ŞEY YOK."

"Medyada çok sayıda haber var. Hızlı yayılıyor ama şimdilik bir şey yok. Sürekli sizinle ilgili bir şeyler yazılıyor. İlerleyen zamanlarda ne olur bilemeyiz ama şu an Galatasaray'ın futbolcusuyum."

"KUPADA 5 GOL ATTIN NASIL BİR HİSTİ?"

Futbolda bazen gününüzde olursunuz ve her şey istediğiniz gibi gider. O maçta da ben günümdeydim. Bizim için kupada deva etmek adına önemli bir maçta. Attığım goller güzeldi. Galatasaray tarihinde bunu başaran 5 isim oldu ve bunlardan biri de Jardel'miş. (FutbolArena.Com'dan aldım) Daha önce Köln'de bir maçta 4 gol atmıştım. Almanya Milli Takımın'nda da keza bir maçta 4 gol atmışlığım vardı. 5 gol ilk oldu ama bunun için bir kutlama yapılmadı.

LEGİA VARŞOVA SANA TEKLİFTE BULUNSAYDI?

"Legia Polonya'da hızlı gelişen bir takım. Ancak ben Gliwice'de doğdum ve bu şehir benim için önemli bir yer. Polonya'da bir gün futbol oynarsam Piast Gliwice'de forma giymek isterim. Gerçekçi olmak üzere kariyerimin sonlarına doğru artık Bayern Münih ve Barcelona gibi takımlarda oynayamayacağımı biliyorum. Piast Gliwice olabilir."

Futbolarena anasayfasından devam...

Galatasaray Son Dakika Haberleri