Son dakika Galatasaray haberleri - Bugünkü Galatasaray gelişmeleri - GS Transfer Haberler (25 Mart 2016 Cuma)

Basında çıkan Galatasaray haberlerini sizler için derledik.

FutbolArena - Bugün Galatasaray ile ilgili çıkan önemli gelişmeleri sizler için derledik. İşte 25 Mart Cuma basında çıkan Galatasaray haberleri

25 Mart Cuma 2016 Galatasaray Haberleri

Galatasaray'a Manchester United modeli


Bu sezon ligde şampiyonluk yarışının dışında kalan Galatasaray'da hedef kalan maçlarda genç yıldızları parlatmak.

Takvim'de yer alan habere göre; Avrupa Ligi için ilk 5 ve kupa için oldukça şansı yüksek olan Galatasaray'da Hollandalı hoca, alt yapıya yöneldi. Manchester United menajeri Hollandalı van Gaal, bu sezon berbat bir dönem geçirirken, alt yapıdan A takıma çıkarttığı oyuncularla yükselişe geçti. Jan Olde Riekerink'in de aynı şeyi deneyeceği düşünülüyor.


Galatasaray'ın eski antrenörü Zafer Koç intihar etti


Habertürk'ün haberine göre; U21 futbol takımının antrenörlüğünü yapan 51 yaşındaki Zafer Koç'un uzun yıllar çalıştığı Galatasaray Kulübü tarafından 2 ay önce işten çıkarıldığı, o tarihten itibaren de bunalımda olduğu bildirildi.

Koç'un önceki gün öğle saatlerinde evinden çıktığı, eşi Sürreyya Koç'un defalarca telefonla aramasına rağmen yanıt vermediği öğrenildi.

Sabah saatlerinde Avcılar Denizköşkler Mahallesi'nde bir dairede cesedi bulunan Koç'un vücudunda herhangi bir darp ya da yara izine rastlanmadığı bildirildi.


Umut Bulut: 'Futbolu unuttum'


Ankara'daki terör saldırısında babası Kemal Bulut'u kaybeden Galatasaraylı futbolcu Umut Bulut, psikolojik olarak zor günler geçirdiğini ve babasının yaşadığı olayın kendisine futbolu unutturduğunu söyledi.

Florya Metin Oktay Tesisleri'nde basına açık gerçekleştirilen antrenmandan önce basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Umut, zor günlerinde yanında olanlara teşekkür ederek, şunları kaydetti:

"Yanımda olan devlet büyüklerim, spor camiası, başkanımız, Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş camiası ile amatör kulüpler dahil arayan, aramayan herkese sonsuz teşekkür ediyorum. Bu zor günümde yanımda oldular. Bilhassa ertelen Fenerbahçe maçı ile ULEB Avrupa Kupası'ndaki Bayern Münih maçında taraftarlarımız benim için pankart astı. Özellikle onlara da teşekkür ediyorum. Zor dönemimde arayarak, bana moral verdiler. Herkese şükranlarımı sunuyorum, minnettarım."


Galatasaray, Ceyhun Gülselam'ı transfer mi ediyor?


Takvim'de yer alan habere göre; Trabzonspor'dan Galatasaray'a 2011 yılında Fatih Terim'in isteği üzerine transfer edilen ve 2014 yılında ise Almanya Bundesliga takımlarından Hannover 96'ya transfer olan orta saha oyuncusu 28 yaşındaki Ceyhun Gülselam'ın geri döneceği iddia edildi.

Gülselam'ın sezon sonunda Hannover'den kesin olarak ayrılacağı ve sarı-kırmızılı kulübe geri döneceği konuşulmaya başlandı. Ceyhun devre arasında G.Saray'ın Antalya kampını ziyaret etmişti.

Ceyhun Gülselam bu sezon Hannover ile 10 Bundesliga maçında forma giydi.

Futbolarena anasayfasından devam...

Galatasaray Son Dakika Haberleri