Son Dakika Galatasaray Haberleri (7 Kasım Pazartesi 2016)

7 Kasım Pazartesi günü basında Galatasaray ile ilgili yapılan haberleri derledik. Galatasaray ile ilgili 7 Kasım Pazartesi günü yaşanan tüm gelişmeler haberimizde.

FutbolArena - Galatasaray ile ilgili 7 Kasım Pazartesi günü basında yapılan haberleri bir araya getirdik. İşte o haberler:

MEHMET TOPAL, GALATASARAY MAÇINDA YOK

Fenerbahçe'nin en önemli oyuncularından Mehmet Topal, Akhisar Belediyespor karşısında gördüğü sarı kartla cezalı duruma düştü.

Lige verilecek bir haftalık Milli aranın ardından Fenerbahçe sahasında Galatasaray'ı ağırlayacak. Bir dönem Galatasaray forması da giyen Mehmet Topal, gördüğü sarı kartın ardından derbide forma giyemeyecek.

GALATASARAY DERBİYİ KAYBEDERSE...

Ezeli rakibi Galatasaray'ın evinde Medipol Başakşehir'e kaybettiği haftayı iyi değerlendiren Fenerbahçe, puanını 18'e yükselterek 5. sıraya yerleşti. Galatasaray ise 20 puan ile 3. sırada kaldı.

3 hafta önce Galatasaray'ın 8 puan gerisinde olan Fenerbahçe, haftaya derbiyi kazanırsa rakibinin 1 puan önüne geçecek.

Milli aranın ardından 20 Kasım'da Fenerbahçe ile Galatasaray'ın Kadıköy'de kozlarını paylaşacağı dev derbi nefesleri kesecek. Eğer Fenerbahçe kazanırsa tarihinin en kötü başlangıcını yaptığı ligde 11. haftada Galatasaray'ın önüne geçmiş olacak.


Levent Nazifoğlu'ndan Beşiktaş'a gönderme


Levent Nazifoğlu, Galatasaray takımının son dönemde aldığı başarısız sonuçlar nedeniyle eleştirilmesine değinerek, hakem yönetimlerinde çifte standart olduğunu savundu.

"Çok başarılı olduğu söylenen, hakem koruması altındaki Beşiktaş'la 4 puan farkımız var" diyen Nazifoğlu, şöyle konuştu:

"Beşiktaş'a 5 penaltı verilmiş, bize ise sadece 1 tane. Hakem Mete Kalkavan bizim Kayserispor maçındaki yüzde yüz penaltımızı vermezken, dünkü Beşiktaş-Trabzonspor karşılaşmasında garip şeyler yapıyor. Yine Fırat Aydınus bizim net penaltımızı vermezken, Fenerbahçe'ye Kadıköy'de olmayan penaltıyı veriyor. Ben bunlarda kasıt olduğunu düşünmek istemiyorum ancak hakemlerin çifte standartlı kararları bizde şüphe oluşturuyor."

Ligin henüz 10. haftasının geride kaldığını ve gelecek maçlarda çok şeyin değişebileceğini vurgulayan Nazifoğlu, "Medipol Başakşehir'le 6, Beşiktaş'la 4 puan farkımız var. Bu kapanabilecek bir fark. Hedefimizden kesinlikle sapmadık. Hatta Fenerbahçe'yi de yine çok şanslı görüyorum. Rekabet son haftalara kadar devam eder." değerlendirmesinde bulundu.


Jan Olde Riekerink gönderilecek mi?


Hürriyet Gazetesi Galatasaray muhabiri Ali Naci Küçük, Galatasaray'da teknik direktör Jan Olde Riekerink'in geleceğiyle ilgili önemli bilgiler verdi.

"Türk Telekom Arena'da önce Trabzonspor, üzerine de Başakşehir yenilgisi Galatasaray camiası ve yönetimi içinde Riekerink'in kredisinin tükenmesine yol açtı." diyen Ali Naci Küçük, Hollandalı hocanın durumunun Fenerbahçe maçından sonra belli olacağını söyledi...

Küçük "Sarı Kırmızılılar bildiğiniz gibi zor bir fikstüre girdiler. Fenerbahçe ile Kadıköy'de karşılaştıktan sonra Bursaspor'la oynayacaklar. Açıkçası Hollandalı teknik adamın kararları, Sneijder'in kötü futboluna rağmen Riekerink'in buna göz yumması ve herhangi bir adım atılamaması açıkçası yönetimin tepkisine neden olan konular. Kadıköy'de alınacak sonuç Riekerink'in geleceğini çok daha net bir tabloya dökecektir diye düşünüyorum." ifadelerini kullandı.

Futbolarena anasayfasından devam...

Galatasaray Son Dakika Haberleri