Son Dakika Galatasaray Haberleri (27 Kasım 2016 Pazar)

27 Kasım Pazar günü basında Galatasaray ile ilgili yapılan haberleri derledik. Galatasaray ile ilgili 27 Kasım Pazar günü yaşanan tüm gelişmeler haberimizde.

FutbolArena - Galatasaray ile ilgili 27 Kasım 2016 Pazar günü basında yapılan haberleri bir araya getirdik. İşte o haberler:

Aurelien Chedjou Galatasaray'da kalacak mı?


Galatasaray'da artık iyice gözden düşen Kamerunlu stoper ile yolların ayrılmasına kanaat getirildi. Riekerink'in de kadroda düşünmediği futbolcudan Galatasaray yönetimi kulüp bulmasını istedi.

Chedjou'nun menajeri ile görüşen Galatasaray yönetimi sezon sonunu beklemeden Kamerunlu futbolcu ile yolları ayırmak istediğini iletti.


Huntelaar, Galatasaray'a transfer olacak iddiası


Hollanda basınında yer alan habere göre sezon sonunda Schalke 04 ile sözleşmesi sona erecek olan Klass Jan Huntelaar, yakın arkadaşı Wesley Sneijder'den transfer tavsiyesi istedi.

Wesley Sneijder ile yaptığı görüşmede son kez büyük bir takımda forma giymek istediğini belirten Klass Jan Huntelaar, Nigel de Jong'un da olduğu Galatasaray'a gelmeye sıcak bakacağını belirtti.

Sarı kırmızılı yönetime bu görüşmeyi aktaran Wesley Sneijder, Hollandalı golcünün takıma kazandırılması tavsiyesinde bulundu.

Öte yandan Ajax Sportif Direktörü Overmars, Klass Jan Huntelaar ile ilgilendiklerini açıklarken, "Onu kadromuza katmak için tüm şartları zorlayacağız." ifadelerini kullandı.

DURSUN ÖZBEK'TEN BASINA SİTEM

Galatasaray ile Kasımpaşa veteran takımları arasında Kasımpaşa'nın Kemerburgaz'daki tesislerinde yapılan futbol maçını izleyen Özbek, AA'ya açıklamalarda bulundu.

Dursun Özbek, Fenerbahçe'ye 2-0 yenildikleri derbinin ardından teknik direktörleri Jan Olde Riekerink'in geleceğiyle ilgili yaşanan tartışmalarla ilgili bir soru üzerine, "Nedense Galatasaray yönelik bu tartışma her zaman oluyor. Ortada bir şey yokken bu tartışmalar çıkıyor. Biz o tartışmalara katılmıyoruz. Çünkü o tartışmayla bir ilgimiz yok, taraf değiliz. Öyle bir niyetimiz ve düşüncemiz yok." değerlendirmesinde bulundu.


Martin Linnes Galatasaray'da kalacak mı?


Sarı kırmızılı takımın Bursaspor'a karşı oynadığı maçta sol bekte görev yapan Martin Linnes'in sergilediği başarılı performans dikkat çekti.

Son olarak Karabükspor maçında 39 dakika sahada kalan ve 93 gündür forma giyemeyen Martin Linnes direkten döndü. Ocak ayında gönderilecekler listesinde yer alan Linnes performansı ile Galatasaray'da kalmayı garantiledi.

Galatasaray Yönetimi Ocak ayında başka bir kulübe kiralanması yada gönderilmesi gündemdeydi. Eski kulübü Molde başta Süper Lig'den 2 ekip de Linnes ile ilgileniyordu. Ancak Martin Linnes, Bursaspor karşısında gösterdiği performansla Galatasaray'da kalmayı garantiledi. Ve Norveçli için tüm planlar değişti.

Tolga Ciğerci neden kadro dışı kaldı?


Süper Lig'de Bursaspor'u mağlup eden Galatasaray'da Tolga Ciğerci'nin sakat olmamasına rağmen oynamaması şaşkınlık yaratmıştı. Bu hamlenin yönetim tarafından geldiği iddia edildi.

Sabah'ın haberine göre; Bu sezon ligde cezası nedeniyle forma giyemediği Başakşehir karşılaşması dışında bütün maçlarda ilk 11 başlayan Tolga, dün 18 kişilik maç kadrosunda yoktu. Gurbetçi oyuncunun hafif sakatlığı varmış gibi lanse edilse de Tolga, perşembe günü kampta Riekerink'le özel olarak görüşüp, oynamak için hazır olduğunu iletmişti.

Tolga'nın kadroya bile alınmaması yönetimin son hamlesi olarak yorumlandı. Bu arada Riekerink, Fenerbahçe derbisinde dökülen hücum hattını Bursaspor önünde değiştirdi. Sinan Gümüş'ün yerine sağ açıkta Yasin Öztekin görev yaparken, son haftaların suskun ismi Eren Derdiyok da ligde ilk kez kulübeye çekildi ve Podolski 11'e girdi. Serdar Aziz'e formasını kaptıran Chedjou ise maç kadrosuna dahi alınmadı.

Futbolarena anasayfasından devam...

Galatasaray Son Dakika Haberleri