Son dakika Fenerbahçe haberleri - Bugünkü Fenerbahçe gelişmeleri - FB Transfer Haberleri (19 Mayıs Perşembe 2016)

Basında çıkan Fenerbahçe haberlerini sizler için derledik. Fenerbahçe ile ilgili basında bugün neler yazıldı?

FutbolArena - 19 Mayıs 2016 Perşembe gününde basında çıkan Fenerbahçe haberlerini derledik.

19 Mayıs Perşembe Fenerbahçe Haberleri


Gökhan Gönül'den transfer açıklaması


Fenerbahçe'de sözleşmesi sona erecek olan Gökhan Gönül, sosyal medya hesabından geleceğiyle ilgili çıkan haberler hakkında açıklamada bulundu.

Instagram hesabından paylaşım yapan tecrübeli futbolcu, "Daha önce birçok defa söylememe rağmen hakkımda asılsız haberler yapılmaya devam ediliyor. Bundan son derece rahatsızlık duyuyorum. Bu haberlerle alakalı son kez konuşuyorum. Herhangi bir kulüp ile anlaştığım doğru değil. Bundan sonra yazılan çizilen hiçbir haber için açıklama yapmayacağım" dedi.

Bruno Alves, Porto ile anlaştı


Fenerbahçe ile sezon sonunda sözleşmesi sona erecek olan Bruno Alves yeniden eski takımı Porto'ya dönüyor. Tecrübeli futbolcunun Porto ile her konuda anlaştığı ifade edildi.

Portekiz basınında çıkan habere göre; Porto eski futbolcusuyla her konuda anlaştı. Resmi imzalar Türkiye Kupası Finali'nin ardından atılacak. 34 yaşındaki oyuncunun alacağı ücretise önümüzdeki günlerde netlik kazanacak.

2013 yılında sarı lacivertli takıma gelen Bruno Alves, bu sezon 41 mücadelede forma giydi.

Fenerbahçe, Vitor Pereira ile yolları ayıracak mı?


Fenerbahçe, 26 Mayıs'ta oynanacak kupa finaline odaklanmış durumda. Sarı lacivertli yönetim, sözleşmesi biten futbolcular ve teknik direktör Vitor Pereira hakkındaki kararlarını final maçının sonucuna göre verecek.

Takvim'in haberine göre; Antalya'da 26 Mayıs'taki kupa maçı sonrası 27 Mayıs'ta İstanbul'da Pereira ile bir araya gelecek olan Sarı-Lacivertli yönetim, Portekizli teknik adam için kesin kararını bu tarihte verecek. Türkiye Kupası'nın kazanılması halinde Pereira'nın kalma ihtimali artacak. Aksi halde Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın Portekizli hocayla yolları ayırması bekleniyor.

Fenerbahçe, Nani ve Van Persie'yi satacak mı?


Fenerbahçe, Robin van Persie için de kesin kararını verdi. Hollandalı oyuncunun son haftalarda artan formu nedeniyle takımda kalmasına karar verildi. Başkan Aziz Yıldırım'ın Luis Nani'yi de Çin'e satma kararı aldığı öğrenildi. Nani'nin yerine Feghouli'yi düşünen yönetim bu kez nokta transferler yapacak.

Mircea Lucescu resmen Shakhtar Donetsk'e veda etti


Shakhtar Donetsk'in 21 Mayıs'ta Ukrayna Kupası'nda Zorya Lugansk ile oynayacağı finalde son maçına çıkması beklenen Mircea Lucescu basın toplantısında veda sinyalini verdi.

Rumen teknik adam Zorya Lugansk maçı öncesi düzenlediği basın toplantısında kulübün tek personeline teşekkür ederken, gelen soruya ise "Bu konuda konuşmaya hazır değilim. Çünkü ağlamak istemiyorum" şeklinde yanıt verdi.

Lucescu'nun bu yanıtı Ukrayna'da kelimenin tam anlamıyle bir veda konuşması olarak algılandı.

Hatırlanacağı üzere Rumen teknik adamın menajeri Arkady Zaporazhanu yaptığı açıklamada, "Zenit ile ön görüşme yaptık fakat bize henüz cazip bir teklif sunmadılar. Ayrıca Fenerbahçe ve Galatasaray'dan teklif aldık" demişti.

Futbolarena anasayfasından devam...

Fenerbahçe Son Dakika Haberleri