Son dakika Fenerbahçe haberleri - Bugünkü Fenerbahçe gelişmeleri - FB Transfer Haberleri (15 Mayıs Pazar 2016)

Basında çıkan Fenerbahçe haberlerini sizler için derledik. Fenerbahçe ile ilgili basında bugün neler yazıldı?

FutbolArena - 15 Mayıs 2016 Pazar gününde basında çıkan Fenerbahçe haberlerini derledik.

15 Mayıs Pazar Fenerbahçe Haberleri

Fenerbahçe yönetiminden Vitor Pereira kararı


Spor Toto Süper Lig'de şampiyonluğu mucizelere bırakan Fenerbahçe'de teknik adam Vitor Pereira'nın geleceği konusunda sürpriz gelişmeler yaşanıyor.

Milliyet Gazetesi'nin haberine göre Fenerbahçe yönetimi önümüzdeki sezon takımın başında kalma hevesinde olduğunu açıklayan Vitor Pereira'nın isteğine olumlu bakıyor.

Portekizli teknik adamın kariyerinde Porto ve Olympiakos gibi kulüplerde şampiyonlukların bulunması Fenerbahçe yönetiminin kararında etkili olduğu öne sürülüyor. Sezon sonun yaşanan krizler nedeniyle istediği takımı kuramayan Vitor Pereira'ya Aziz Yıldırım'ın bir şans daha vermesi bekleniyor.

Gençlerbirliği maçı öncesi Fenerbahçe'de Bruno Alves krizi


Spor Toto Süper Lig'in 33. haftasında Gençlerbirliği'nin ağırlamaya hazırlanan Fenerbahçe'de Bruno Alves krizi yaşandı.

TRT Spor'un haberine göre dün akşam arkadaşlarıyla tartışan Bruno Alves, Gençlerbirliği maçı kadrosundan çıkarıldı. Sezon sonunda Fenerbahçe'den ayrılması beklenen Bruno Alves'in eşyalarını taşıması için bir Portekiz firmasıyla anlaştığı öne sürülmüştü.

Salih Uçan, Fenerbahçe'ye dönecek mi?


İtalya Serie A kulüplerinden Roma'da kiralık oynayan Salih Uçan, sezon sonunda Fenerbahçe'ye dönmeye hazırlanıyor.

Milliyet Gazetesi'nin haberine göre Diego Ribas ve Ozan Tufan'ın performansları karşısında hayal kırıklığını uğrayan Fenerbahçe teknik heyeti, Salih Uçan'ın dönmesini dört gözle bekliyor.

Hem ofansif hem de defans yönü kuvvetli olan Salih Uçan'ın Fenerbahçe için değerli olduğu kaanatine varan Vitor Pereira, genç oyuncuya yeni transfer gözüyle bakıyor. Son 2 sezondur Roma'da sadece 10 maça çıkabilen Salih Uçan, bu mücadelelerde 1 asist üretti.

Orta sahayı gençleştirmeyi planlayan Fenerbahçe, sezon sonunda Diego, Meireles ve Mehmet Topuz ile yolları ayırmaya hazırlanıyor.

Beşiktaş'tan doping yetkililerine Aziz Yıldırım çıkışı


Osmanlıspor maçı öncesi Ümraniye Nevzat Demir Tesisleri'nde gerçekleşen Beşiktaş antrenmanına gelen TFF Doping Kurulu üyeleri büyük tepkilerle karşılaştı.

Habertürk'ün haberine göre Beşiktaşlı futbolcular hafta içinde doping kontrolü için gelen TFF Doping Kurulu yetkililerine "Sizi Aziz Yıldırım mı yolladı?" diye sordu. Yetkililerle hararetli tartışmalar yaşadığı ortaya çıkan Beşiktaş futbolcuları "Prosedür gereği geldik" cevabıyla karşılaştı.

Beşiktaş oyuncuların kontrolün ardından "Kim gelirse gelsin şampiyon olacağız. Bizim kimseden korkumuz yok. Bunlar bizi daha da motive eder. Şampiyonluğumuzu kimse engelleyemez" çıkışında bulunduğu belirtildi.

Futbolarena anasayfasından devam...

Fenerbahçe Son Dakika Haberleri