Son Dakika Fenerbahçe Haberleri (30 Aralık 2016 Cuma)

30 Aralık 2016 Cuma günü basında Fenerbahçe ile ilgili yapılan haberleri derledik. Fenerbahçe ile ilgili 30 Aralık 2016 Cuma günü yaşanan tüm gelişmeler haberimizde.

FutbolArena - Fenerbahçe ile ilgili 30 Aralık 2016 Cuma günü basında yapılan haberleri bir araya getirdik. İşte o haberler:

Dick Advocaat, Fenerbahçe'de kalacak mı?


Fenerbahçe'de teknik direktör Dick Advocaat'ın geleceği merak edilirken, Hollandalı teknik adamın sarı lacivertli kulüpte kalmak istediği ifade edildi.

Vatan'da yer alan habere göre; Kısa süre zarfında yönetim, futbolcular ve taraftarlara kendisini sevdirmeyi başaran 69 yaşındaki tecrübe, F.Bahçe'deki ortamdan etkilendiğini açıkça itiraf etti. "Burada eski heyecanımı yakaladım" diyen Advocaat, sarı-lacivertli kulüple uzun soluklu yeni bir kontrata hazır olduğunu şu cümlelerle dile getirdi:

"BAŞKANA İLETECEĞİM"

"Yardımcılarm da ben de buradaki çalışma ortamından dolayı mutluyuz. F.Bahçe'de eski heyecanımı buldum. Uzun süreli çalışmak istemiyordum ancak şimdi fikirlerim değişti. Kulübüm benimle yola devam etmek isterse vereceğim cevap kesinlikle 'Evet' olur. Ayrıca burada uzun süreli bir transfer çalışması yapılması gerekiyor. Bu düşüncelerimi de zamanı gelince başkanla da paylaşacağım."

Fenerbahçe, Simon Kjaer'i satacak mı?


Fenerbahçe'de bu sezons avunmada sergilediği başarılı performansla Avrupa devletinin dikkatini çeken ve önemli takımlardan transfer teklifleri alan Simon Kjaer'in satılmayacağı öne sürüldü.

Takvim'de yer alan habere göre; Kjaer için yapılan tekliflerin asrtronomik rakamlara ulaştığı 15 milyon Euro gibi rakamlardan söz edildiği de gelen haberler arasında.

LİDERLİK VASIFLARI VAR

Ancak Fernerbahçe yönetimi Simon Kjaer'i satmak bir yana liderlik vasıfları da bulunan oyuncusuyla sözleşme uzatmayı planladığı da ifade ediliyor. Sezona formsuz giren ve leşeştiri alan Kjaer lik yarının ortasından sonra eski formuna kavuşmuş ve yine savunmanın temel direği olmayı başarmıştı.

Futbolarena anasayfasından devam...

Fenerbahçe Son Dakika Haberleri