Son Dakika Fenerbahçe Haberleri (26 Aralık 2016 Pazartesi)

26 Aralık 2016 Pazartesi günü basında Fenerbahçe ile ilgili yapılan haberleri derledik. Fenerbahçe ile ilgili 26 Aralık 2016 Pazartesi günü yaşanan tüm gelişmeler haberimizde.

FutbolArena - Fenerbahçe ile ilgili 26 Aralık 2016 Pazartesi günü basında yapılan haberleri bir araya getirdik. İşte o haberler:

Van Persie Trabzonspor maçı kadrosunda yok


Spor Toto Süper Lig 16. haftasında deplasmanda Trabzonspor ile karşılaşacak olan Fenerbahçe'de Robin Van Persie maç kadrosunda yer almadı. Sakatlığı bulunan ve bu sabah yapılan son antrenmana katılmayan Hollandalı yıldız tesislerden arabasıyla birlikte ayrıldı.

Fenerbahçe'de Trabzonspor ile oynanacak maçın son antrenmanına da katılamayan Robin Van Persie, tesislerden arabasıyla çıkarken olan görüntüleri sosyal medyadan paylaştı. Hollandalı yıldız sakatlığı devam ettiği için Trabzonspor maçının kafilesinde yer almayacak.

Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri'nde teknik direktör Dick Advocaat yönetiminde basına kapalı gerçekleştirilen antrenmanda, futbolcuların ısınma, koordinasyon hareketlerinin ardından top kapma ve pas çalışmaları yaptı. Antrenman taktiksel ve bireysel çalışmalarla tamamlandı.

Sarı-lacivertli takım, maç için akşam üzeri özel uçakla Trabzon'a gidecek.

Fenerbahçe şike kumpas iddianamesi için tazminat hazırlığında


Fenerbahçe yönetimi şike kumpas iddianamesi kararını bekliyor. 3 Temmuz 2011'den bu yana zorlu bir süreç yaşayan sarı lacivertli yönetim kumpas iddianamesinde gizlilik kararının kalkmasının ardından resmen harekete geçti.

Fenerbahçe kulübü şike kumpas iddianamesinde gizlik kararının kalkmasının ardından tazminat davaları açmaya hazırlanıyor.

Tazminat davalarıyla ilgili Avrupa'dan çok önemli bir hukuk bürosuyla anlaşma sağlayan sarı lacivertlilerin UEFA başta olmak üzere 3 Temmuz döneminin yetkillileriyle alakalı olarak tazminat beklentisi var.

Bununla ilgili olarak henüz ismi sır gibi saklanan Avrupa'dan çok önemli bir hukuk bürosuyla anlaşma sağlayan Fenerbahçe yönetimi, şike kumpas iddianamesinden çıkacak olan karara göre hareket edecek.

Emre Belözoğlu Fenerbahçe'ye dönecek mi?


Başakşehir Emre Belözoğlu'nu bırakmıyor. Kulüp kaynakları, Fenerbahçe'ye transferi söz konusu bile değil dediler.

Ligin ilk yarısını zirvede bitiren Başakşehir'de Emre Belözoğlu'nun Fenerbahçe'ye transferi uzun süredir gündemdeydi.Hatta Fenerbahçe, sezon başı transferin son gününde Emre'yi kadrosuna katmak istemiş ama Başakşehir transfere onay vermemişti. O günden beri Emre'nin ara döneme Fenerbahçe'ye transfer olabileceği konuşuluyordu.

Ara transfer döneminin başlamak üzere olduğu bu günlerde Emre'nin Fenerbahçe'ye transferi hakkında kulüp kaynakları bilgi verdi.

Başakşehir cephesi, şampiyonluk mücadelesi veren İstanbul takımının, eski takımına transferinin mümkün olmadığını ve tecrübeli oyuncunun Başakşehir'de yoluna devam edeceğini ifade ettiler.

Emre Belözoğlu bu sezon Spor Toto Süper Lig'de Medipol Başakşehir formasıyla 11 maçta çıktı ve 21 gol kaydetti.

Futbolarena anasayfasından devam...

Fenerbahçe Son Dakika Haberleri