Son dakika Fenerbahçe haberleri - Bugünkü Fenerbahçe gelişmeleri - FB Transfer Haberleri (18 Nisan Pazartesi 2016)

Basında çıkan Fenerbahçe haberlerini sizler için derledik. Fenerbahçe ile ilgili basında bugün neler yazıldı?

FutbolArena - 18 Nisan 2016 Pazartesi gününde basında çıkan Fenerbahçe haberlerini derledik.

18 Nisan Pazartesi Fenerbahçe Haberleri


Süper Lig'de lider Beşiktaş ile arasında 5 puan fark bulunan Fenerbahçe'de başkan Aziz Yıldırım, son dönemde alınan sonuçlar, hakem hataları ve basında çıkan haberlerle ilgili açıklamalarda bulundu.

Aziz Yıldırım'ın açıklamaları;


Aziz Yıldırım basın toplantısına şehitlerimiz için Allah'tan rahmet dileyip yakınlarına başsağlığı mesajı verdi.

"Türkiye'de her gün insanlar ölüyor. Şehitler veriyoruz. Bu ortamda futbol konuşmak doğru değil. Rize'de kurşunlandık ve şampiyonluğu kaçırdık. Bu ülkede terör var. İnsanlar korkuyor."

Aziz Yıldırım'dan spor programlarına eleştiri


"Bakıyoruz her gün televizyonlarda saatlerce konuşuyorlar. Viski içip spor yorumluyorlar. Ceplerine para dolduruyorlar. Podolski, Gomez'i aramış. Şimdi bana bunu soracaksınız. Bunlar basit işler. Galatasaray büyük camia. Bilerek kaybetmez. Lig TV'ye sesleniyorum. Tümer Metin bizim eski futbolcumuzdu. Hasan Ali için konuşuyor. Yorumcu olacaksanız önce eğitim alın. Tümer Metin sen futbolcu değil miydin. Sürekli oyuncuları karalıyorsun. Ayıp ya. Türk sporu böyle ileri gitmez."

Aziz Yıldırım'dan Süper Lig şampiyonluğu yorumu


"Bizim puan kaybettiğimiz 3 takımla da Beşiktaş'ın da maçı var. Osmanlıspor'a Konya'ya ve Galatasaray'a puan kaybetti. Beşiktaş bunlarla oynayacak. Daha bir şey bitmedi. Beşiktaş puan kaybederse biz şampiyon olursak dün burada istifa diye bağıranlar ne yapacak. Hakem hatalarını konuşacağız. Halis Özkahya, Sivas-Beşiktaş maçında hem şampiyonluğa hem de düşme potasına etki etti"

Aziz Yıldırım, Vitor Pereira'yı gönderecek mi?


"Hocanın 1 yıl daha sözleşmesi var. Sezon sonunda oturur konuşuruz. Takımımıza güveniyorum. Daha 5 maç var. Barcelona 9 puan öndeydi şimdi ne oldu? Aynı şey bizde de olabilir. Futbolculara, teknik heyete ve kendimize güveniyoruz. Son maçta şampiyonun belli olacağını düşünüyorum. Biz inanıyoruz."

Aziz Yıldırım, Mersin idmanyurdu maçındaki protestolar için neler dedi?


"Dün bir organizasyon vardı. GFB biz bağırmadık diyor UNİFEB biz bağırmadık diyor. İçeriye el uzatanlar var. Dün bütün kameraları izledim. Bunları yapanların hepsini gördüm. 1 yıldır tribünlere karışmıyordum. Tribünlerde rant var. Şimdi Ersun Yanal diye bağırıyorlar. Herkes biz bağırmadık diyor. Kim bağırdı o zaman? Fenerbahçe yönetimine, futbolcusuna küfür edemezler. Böyle bir hakları yok. Terbiyesizlik yapmasınlar."

Aziz Yıldırım'ın Ersun Yanal ile ilgili sözleri


"Ben olduğum müddetçe Ersun Yanal bu kulübe gelemez. Beni kızdırmasınlar. Bak 10 sene daha bu kulübün başında kalırım. Açık konuşuyorum. Benim canımı sıkmayın. Ersun Yanal'ı biz gönderdik. Çıkmış ben ayrıldım diyor. Bak beni daha fazla konuşturma. Bu işler bilgisayarla olmuyor. Ersun Yanal, Trabzon'u çalıştırırken 'Fenerbahçe şike yapmadı' diyemedi. Ersun Yanal'ı tribünlerin için bir mikrop gibi yerleştirmeyin. Sadece ahlaklı olanlar bu kulüpte çalışabilir. Ben burada olmasam bile Ersun Yanal'ı bu kulübe getirmemek için her şeyi yaparım. Aziz Yıldırım'ı yıkamazsınız."

Aziz Yıldırım: "Şampiyonluk bu kadar önemli mi?"


"Fenerbahçe 7-8 sene şampiyon olamadı. Büyüklüğünü mü kaybetti? Şampiyonluk bu kadar önemli mi? Dün Chelsea 3-0 yenildi ama İngiltere'de kimse bir şey söylemiyor..."

Aziz Yıldırım'dan spor yazarlarına eleştiri


"Ersun Yanal buradayken yazarlar sürekli eleştiriyordu. Şimdi Ersun Yanal gelsin diyorlar. Reklam yaptırıyorlar. Geçen sene eleştiri yapılırken Fenerbahçe 10 puan öndeydi. Eleştirilerden sonra fark 4 puana düştü. Burada biz devreye girdik. Takımı topladık ve konuşma yaptık. Sonrasında çıkışımız başladı ve şampiyon olduk."

Aziz Yıldırım'dan Ethem Sancak'a sert sözler


"Ethem Sancak sana soruyorum; sen Fethullah'a karşı değil misin? Spor programının başında onun adamı var. Paralelin en yakın arkadaşı senin kanalında program yapıyor. Bu programı yapan adam (Serhat Ulueren) hasta. Sen kimsin? Paralelcilerin en yakın adamısınız siz. Bütün kulüpler hakkında hakaret ediyorsunuz. Yöneticiler de çıkıp o programlarda konuşuyor."

Aziz Yıldırım'dan Ahmet Çakar ve Rasim Ozan Kütahyalı'a sert sözler


"Ahmet Çakar sen bir doktorsun. Örnek olman lazım. İyi hakemlik yapmışsın. Çıkıp öyle konuşma. Rasim Ozan çıkmış Pereira'ya Ümit Özat ile el sıkışma diye benim dediğimi ima ediyor. Bu kadar geri zekalılık olmaz. Koyuyorlar şişeyi alta, çekiyorlar viskiyi alttan. Bunlar hep paralelden kaldı. Yarın başka bir şey olsun, başka şeye dönerler. Nani, Van Persie, Diego'ya Türkiye'ye gelmiş. Ya siz hayatınızda kaç kez canlı izlediniz onları?

Aziz Yıldırım'ın paralel yapıya ilişkin yorumları


"Paralel yapı 2004'ten beri bizimle uğraşıyor. 3 yılda 1 bu takımı şampiyon yaptım. Daha fazla da olurduk, önümüz kesildi. Belgeler var, yakında çıkar ortaya. 2006 şampiyonluğumuz elimizden alındı. Biz hapisteyken burada devleti araya sokup şampiyonluk kutladılar. Sonra utanmadan barış eli uzatıyorlar"

Aziz Yıldırım'dan TFF'ye yayın ihalesi çağrısı


"Süper Lig A.Ş'nin kurulması kolay değil. TFF ile Kulüpler Birliği derhal bir araya gelmeli. TFF acilen Kulüpler Birliği ile bir araya gelip yayın hakları için ihaleye çıkması lazım"

Aziz Yıldırım'dan Caner Erkin açıklaması


"Caner ile ilgili Pereira 1-2 gün süre istedi. Fikrini bize iletecek ona göre karar vereceğiz. Hocayı bekliyoruz."

Aziz Yıldırım başkanlığı ne zaman bırakacak?


"Yıl sonunda her şeyi konuşacağım. Gerekirse kongre de yaparım.Beni kızdırmazlarsa Yargıtay'ın kararından sonra kongre kararı alacağım. Kızdırırlarsa 10 sene daha bırakmam"

Aziz Yıldırım, Robin van Persie'nin Vitor Pereira'ya sarılmasına ne dedi?


"Van Persie gitmiş Pereira'ya sarılmış. Vay efendim niye sarıldı. Tokalaşmıyor yine olay oluyor. Niye sarıldın mı diyeyim?"

Mehmet Demirkol, Fenerbahçe - Mersin İdmanyurdu maçı sonrası neler dedi?


Spor yorumcusu Mehmet Demirkol, NTV Spor'da yayınlanan Spor Servisi programında Fenerbahçe - Mersin İdmanyurdu maçını yorumladı.

Mehmet Demirkol, Fenerbahçeli taraftarların şampiyonluğa inancının olmadığını ve takıma güvenmediklerini belirtti.

Vitor Pereira ile ilgili sert yorumlarda bulunan Demirkol, "Pereira sürekli 'Beşiktaş puan kaybedebilir' diyor. Sorun bu değil. Fenerbahçe ne oynuyor? Buna odaklanması gerekiyor. Taraftarlar Ersun Yanal'ı neden istiyor? Çünkü bir oyun oynatıyordu takıma. İnsanlar bunu seviyordu.

Mehmet Demirkol, Robin van Persie'nin attığı gol sonrası Vitor Pereira'ya sarılmasına da değindi.

Deneyimli gazeteci, "Van Persie'nin Pereira'ya sarılması Gökhan ve Volkan'a 'siz beni sattınız, ben de sizi satıyorum' mesajıdır. Takım içinde sevgi olmadığı konuşuluyor. Niye sevgi olsun ki? Herkes birbirini sevmeye mecbur mu? Saygı olsun yeter" ifadelerini kullandı.

Futbolarena anasayfasından devam...

Fenerbahçe Son Dakika Haberleri