Son dakika Fenerbahçe haberleri - Bugünkü Fenerbahçe gelişmeleri (15 Mart Salı)

Basında çıkan Fenerbahçe haberlerini sizler için derledik. Fenerbahçe ile ilgili basında bugün neler yazıldı?

FutbolArena - 15 Mart Salı gününde basında çıkan Fenerbahçe haberlerini derledik.


15 Mart Salı Fenerbahçe Haberleri

Braga'dan Fenerbahçe öncesi kritik karar


UEFA Avrupa Ligi son 16 turu rövanş maçında Fenerbahçe'yi ağırlayacak olan Braga'da yönetim bilet fiyatlarında değişikliğe gittiğini açıkladı. Taraftar desteğini arkasına almak isteyen Portekiz temsilcisinde bu maçın biletlerinde indirim yapıldı.

Braga - Fenerbahçe maçı biletleri

Bir önceki turda Sion ile oynanan maçtaki bilet fiyatlarının bu maç içinde geçerli olduğu belirtilirken en ucuz biletin 5 Euro olduğu açıklandı.

Ayrıca kombine sahibi olan taraftarlardan da Avrupa maçlarında alınan ek ücretin talep edilmeyeceği belirtildi.

Arda Turan, Fenerbahçe'de oynar mı?


La Liga'da oynanan Getafe maçı sonrası Hürriyet Gazetesi'ne özel bir röportaj veren Arda Turan, Fenerbahçe'ye transferiyle ilgili çarpıcı açıklamalar yaptı. Yıldız futbolcu, "Fenerbahçe'ye gidersem tüm saygınlığımı kaybetmiş olurum" dedi.

Ona Türkiye günlerini ve Fenerbahçe'ye ilişkin tartışmaları hatırlatmadan edemiyoruz...

Kilit soru şu: “Arda Fenerbahçe'de oynar mı?" Arda Turan ve menajeri Ahmet Bulut aslında hiçbir takım için ‘oynamam' demeyi doğru bulmuyor. Ama Fenerbahçe olunca iş biraz değişiyor.

Arda şöyle diyor: “Ahmet (Bulut) yaşadı o günleri. G.Saray'da o dönem 2.2 milyon Euro alıyorum. Aziz Yıldırım 7 milyon Euro teklif etti. Telefon çalıyor kaldırıyoruz Aziz Yıldırım. Kaç defa aradı. Fenerbahçe'ye gidersem tüm saygınlığımı kaybetmiş olurum. Bu kadar sevgi parayla ölçülemez. Ama Beşiktaş'a sempatim hep vardır. Belli olmaz. Yükselenim Beşiktaş" dedi.

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım ile konuşmasını eleştirenlere de yanıtı hazır Arda Turan'ın: “Bana diyorlar ki neden Aziz Yıldırım'la selamlaştın! Fikret Orman ile de Yıldırım'la da sohbet edeceğim tabii ki. Bu benim de bir taraf olduğumu gösterir. Çok kötü yönlendiriliyoruz. Kanallar bazı spor programlarına nasıl izin veriyor anlamıyorum." "Maç günü stada 18.30'da arabamla geldim, soyunma odasına girdim, maçtan sonra sivil kıyafetle çıktım. Ne maç yemeği ne takım otobüsü. Bana Türkiye'de ‘gemiyi önce kaptan terk etti' dediler. Gerçekten cahillik bu, biz çok gerideyiz." “Futbolcu maçtan önce ne yaptığını bilmiyorsa iki hafta sonra kaybolmaya mahkumdur."


Gökhan Gönül, Braga maçında oynayacak mı?

Yarın, Portekiz'e gidecek olan sarı lacivertli kafilede Gökhan Gönül de yer alacak. Ağrılarında bir azalma söz konusu olursa Braga maçında sahaya çıkacak. Aksi taktirde kulübede oturacak.

Yıllardır sağ kanatta değişilmez isim olan Gökhan Gönül, Şener Özbayraklı ile bu sezon önemli bir forma rekabetine girdi.

Sezon başı da sakatlık problem yaşayan Gökhan 20 maça çıkarken Şener Özbayraklı 27 maça çıktı. Gökhan 1 gol 4 asist ile oynarken Şener de 2 gol ve 4 asistle oynadı.


Braga - Fenerbahçe maçının hakemi


UEFA Avrupa Ligi son 16 turu rövanş maçında Fenerbahçe deplasmanda Braga ile karşılaşacak. İstanbul'da 1-0 biten maçın rövanşını Hırvat hakem Ivan Bebek yönetecek.

Tomislav Petrovic ve Miro Grgic'in yardımcı hakemleri olarak görev alacağı karşılaşmanın dördüncü hakemi ise Goran Pataki olacak.

Fenerbahçe, Ivan Bebek ile kazanıyor mu?

Ivan Bebek daha önce Fenerbahçe'nin Atromitos'u 3-0 mağlup ettiği karşılaşma ile Marsilya ile 2-2 berabere kaldığı maçları yönetmişti.

Hırvat hakem ayrıca bugne kadar 7 kez Türk takımlarının maçını yönetti. Temsilcilerimiz bu maçlarda 2 galibiyet, 2 beraberlik ve 3 mağlubiyet aldı.

Futbolarena anasayfasından devam...

Fenerbahçe Son Dakika Haberleri