Son dakika! Emiliano Sala'yı taşıyan uçak bulundu

Emiliano Sala'yı taşıyan uçak bulundu. Futbolcunun ailesine haber verildi ve Sala ile pilotu arama çalışmaları başlatıldı. 

FutbolArena Dış Haberler - Nantes'tan Cardiff City'ye transferi sonrasında Sala'yı taşıyan uçak günler sonrasında bulundu. Sky Sports'un geçtiği son dakika haberinde Sala'nı taşıyan kayıp uçağın bulunduğu ve futbolcunun ailesine haber verildiği aktarıldı.


Sala bulundu mu? Sala'nın uçağı nerede? Sala yaşıyor mu?


Sala'yı taşıyan uçak Manş Denizi dibinde bulundu. Arama ekipleri Sala ve pilota ulaşma çabalarını sürdürürken, henüz bu konuyla ilgili resmi açıklama yapılmadı.

NELER OLMUŞTU?

Fransa'da arkadaşlarıyla vedalaştıktan sonra Sala ve pilot David Ibbotson'ı taşıyan uçak Pazartesi gecesi Manş Denizi üzerinde radardan kaybolmuştu. Sala'nın bindiği uçağın modeli tepkilere neden olurken, Cardiff City sözkonusu uçağı kulübün ayarlamadığını açıkladı.

SALA'NIN ARKADAŞINA ATTIĞI MESAJ ORTAYA ÇIKTI

Diego Rolan, Emiliano Sala hakkında Radio 1010'a konuşarak, "Sala uçuştan önce bir arkadaşına mesaj attı. Çok korktuğunu söyledi.

ARJANİN BASINI SES KAYDINI YAYINLADI

Arjantin basını, Emiliano Sala'nın arkadaşlarına gönderdiği ses kaydını yayınladı: "Uçak sanki parçalara ayrılacak gibi görünüyor. Eğer benden haber alamazsanız ne olduğunu biliyorsunuz. Beni bulmaları için birilerini gönderecekler mi bilmiyorum ama bulamazlar. Çok korkuyorum"

Futbolarena anasayfasından devam...

SON HABERLER