Son dakika Beşiktaş haberleri - Bugünkü Beşiktaş gelişmeleri - BJK Transfer Haberleri (8 Nisan 2016 Cuma)

Basında çıkan Beşiktaş haberlerini sizler için derledik. Beşiktaş ile ilgili basında bugün neler yazıldı?

FutbolArena - FutbolArena, bugün Beşiktaş ile çıkan önemli gelişmeleri sizler için derledi. İşte 8 Nisan 2016 Cuma gününde basında çıkan Beşiktaş haberleri.

8 Nisan Cuma Beşiktaş Haberleri

Vodafone Arena'nın çimlerine harcanan para


Beşiktaş Yönetimi'nin Vodafone Arena'da üzerinde en çok çalıştığı konu çim oldu. Yaklaşık 1 ay önce serilen çimlerin üzerinde Pazartesi günü karşılaşma oynanacak.

Beşiktaş bu konuda oldukça cömert davrandı. Süper Lig'de mücadele eden takımların çime yatırdığı para ortalama 1 milyon TL civarındayken Beşiktaş bunun 12 katını harcadı.

Siyah -beyazlılar Vodafone Arena'ya Hibrit Çim serdirdi ve bunun için yaklaşık 12 milyon TL harcadı.

Gökhan Töre, Bursaspor maçında oynayacak mı?


Süper Lig'de 28. haftada Bursaspor ile yeni stadında karşılaşacak olan Beşiktaş'ta Gökhan Töre'nin bu maçta forma giymek istediği ifade edildi. Almanya'da ameliyat olduktan sonra tedavisini sürdüren genç futbolcu, tam olarak hazır olmasa da bu kritik randuvuda süre almak istediğini hocasına bildirdi.

Habertürk'ün haberine göre; Şenol Hoca'nın yanına giden Gökhan Töre, "Hocam kısa süre içinde kendimi toparladım ve çok iyi hissediyorum. Bursa maçında sahada olmak istiyorum. Çok önemli bir 90 dakika oynayacağız. Bu mücadelede takımı yalnız bırakmak istemiyorum. Takıma katkı sağlamak istiyorum. Arkadaşlarımın da bana ihtiyacı olduğunu düşünüyorum. Son karar sizin; eğer oynatırsanız elimden gelenin fazlasını vereceğim" dedi.

Trabzonspor'un Şenol Güneş planı


Bu sezon ligde kötü bir performans sergileyen Trabzonspor'da gelecek yıl için çalışmalar erken başladı. Bordo mavililer ilk iş olarak teknik direktör Hami Mandıralı'nın yerin deneyimli bir hoca getirmeyi amaçlıyor. Trabzonspor'un bu doğrultuda eski teknik direktörü Şenol Güneş'i de düşündüğü ifade edildi.

Habertürk'ün iddiasına göre Başkan Muharrem Usta'nın seçim vaadi olan Mircea Lucescu listenin başında yer alırken, Felix Magath, Armin Veh, Walter Mazzarri gibi isimlerle temasa geçen Bordo- Mavililer, Braga'yı çalıştıran Paulo Fonseca için de nabız yoklamıştı.

Her türlü ihtimale karşı B planı da hazırlayan Trabzonspor yönetimi, yerli teknik adamları da gündeminde tutuyor. Bordo-Mavili kurmayların, Avni Aker'deki Beşiktaş maçında plaket verdikleri Trabzonspor efsanesi Şenol Güneş'e, Siyah-Beyazlılar'la sorun yaşaması halinde teklif götüreceği öğrenildi. 'Fırtına'nın Ersun Yanal ve Tolunay Kafkas gibi teknik adamları da gelecek sezon için düşündüğü ifade edildi.

Beşiktaş, Çağlar Söyüncü'yi transfer etmek istiyor mu?


PTT 1. Lig takımlarından Altınordu'da forma giyen Çağlar Söyüncü'nün transferiyle ilgili sıcak gelişmeler yaşanıyor. Bu sabah saatlerinde genç oyuncunun Beşiktaş ile anlaştığı iddiası ortaya atılmış, Altınordu Kulübü tarafından bu haberler yalanlanmıştı.

FutbolArena, Çağlar Söyüncü'nün menajeri Mustafa Doğru ile görüştü ve net bilgileri aldı.

Türkiye'den Beşiktaş ve Fenerbahçe'nin oyuncuyla ilgilendiğini söyleyen Mustafa Doğru, "Hem Fenerbahçe hem de Beşiktaş'ın ilgisinin olduğu doğru. Fakat şu anda kesinleşen bir durum söz konusu değil. Sezon sonunda oturup konuşacağı ve buna göre bir karar vereceğiz" dedi.

Futbolarena anasayfasından devam...

Beşiktaş Son Dakika Haberleri