Son dakika Beşiktaş haberleri - Bugünkü Beşiktaş gelişmeleri - BJK Transfer Haberleri (7 Nisan 2016 Perşembe)

Basında çıkan Beşiktaş haberlerini sizler için derledik. Beşiktaş ile ilgili basında bugün neler yazıldı?

FutbolArena - FutbolArena, bugün Beşiktaş ile çıkan önemli gelişmeleri sizler için derledi. İşte 7 Nisan 2016 Perşembe gününde basında çıkan Beşiktaş haberleri.


7 Nisan 2016 Perşembe Beşiktaş Haberleri

Vodafone Arena'daki ilk maça bilet kaldı mı?


Süper Lig'in 28. haftasında Beşiktaş ile Bursaspor arasında oynanacak maç Vodafone Arena'da yapılacak.

Siyah beyazlı camianın heyecanla beklediği yeni stadı Bursaspor maçıyla birlikte resmen açılacak. Beşiktaş taraftarları tarihe geçecek karşılaşmayı tribünlerden takip edebilmek için adeta birbirleriyle yarıştı.

Fanatik'in haberine göre; Geri sayım sürüyor, Beşiktaş taraftarı, yeni stadında şampiyonluk hayalleri kuruyor. Bu atmosfer içinde gözler, Vodafone Arena'nın açılacağı ilk maç olan, Bursaspor sınavına çevrildi. Ancak 11 Nisan'daki kapışmanın biletine sahip olmak o kadar da kolay değil. Çünkü yönetimin yaptığı açıklamaya göre sadece 40 bin kadar bilet için 10 katı, 450 bin taraftar talepte bulundu.

Siyah- Beyazlı ekibin idarecileri, futbolcular ve hatta kulüp çalışanları, yakın çevrelerinden gelen bilet isteklerine karşılık vermekte zorlanırken passolig sonrasında ‘imkansız' diye düşünülen karaborsa da tekrar hortladı. Maç hakkını başka isimlere devretmek isteyen fırsatçıların istediği rakamlar 2 bin ile 5 bin TL arasında değişiyor.

Tolgay Arslan, A Milli Takım için FIFA'ya başvuru yaptı


Beşiktaş'ta forma giyen Tolgay Arslan daha önce Almanya Milli Takımı için forma giymişti. Bu kararından pişman olan ve Türk Milli Takımı için mücadele etmek isteyen başarılı futbolcu FIFA'ya başvuru yaptı.

Milliyet'in haberine göre; U21 ve U20 kategorisinde Almanya forması giydiği dönemde, milli takım tercihini Türkiye'den yana kullanmayan fakat bu konuda çok büyük pişmanlık duyanTolgay ikinci kez FIFA'ya başvurdu.

FIFA'dan daha önce olumsuz yanıt alan başarılı futbolcu, Almanya Futbol Federasyonu ile görüşerek bu konuda anlayış beklediğini bildirdi. Almanlar, kalbi Türkiye için atan Tolgay'a gerekli izni vererek serbest bıraktı.

Almanya'daki avukatlarıyla temasa geçerek, FIFA'ya ikinci kez resmi başvuruda bulunan Tolgay Arslan'ın bu kez umutlu olduğu öğrenildi.

Beşiktaş'tan, A Milli Takım'a giden arkadaşlarına gıptayla bakan 25 yaşındaki futbolcunun, “Almanya alt yapısında forma giyerken çevremin de etkisiyle böyle bir karar aldım. Keşke o zamanlarda Türkiye'yi seçseydim. Kuralları tam olarak bilmiyordum. Çok büyük bir hata yaptım. Benim gibi iki ülke arasında kalmış ve milli formayı giyemeyen oyunculara FIFA kolaylık göstermeli" diye konuştuğu öğrenildi.

FIFA'dan bu ay içinde müjdeli haber bekleyen Tolgay Arslan yine olumsuz cevap gelirse hukuk mücadelesini bırakmayacak. Başarılı futbolcu, avukatları ile görüştükten sonra büyük olasılıkla Uluslararası Spor Tahkim Mahkemesi'nin (CAS) yolunu tutacak.

Beşiktaş oyuncusu Aras Özbiliz'den samimi transfer açıklamaları


Beşiktaş'ın, Spartak Moskova'dan kadrosuna kattığı ve sonrasında İspanya La Liga takımlarından Rayo Vallecano'ya kiraladığı Aras Özbiliz dış basına yaptığı açıklamalarda transfer süreciyle ilgili önemli itiraflarda bulundu.

Ermeni futbolcu dış basına yaptığı açıklamalarda şunları söyledi: "Spartak Moskova'da yedek kalıyordum ve bu benim hoşuma giden durum değildi. Hocam Alenichev ile bu konuyu konuştuğumda bana sürekli olarak aynı cevabı verdi. Quincy Promes ile rekabet etmen kolay değil. Ben de 3. kez aynı cevabı alınca bir daha onunla konuşmamaya karar verdim ve ayrılmamın daha doğru olduğunu düşündüm. Beşiktaş'ın da benimle ilgilendiğini duyunca hiç düşünmeden kabul ettim. Büyük bir kulüp ve Rayo Vallecano'da yeniden eski formumu bulunca Beşiktaş'a faydalı olacağımı düşünüyorum"

Futbolarena anasayfasından devam...

Beşiktaş Son Dakika Haberleri