Son dakika Beşiktaş haberleri - Bugünkü Beşiktaş gelişmeleri - BJK Transfer Haberleri (2 Nisan 2016 Cumartesi)

Basında çıkan Beşiktaş haberlerini sizler için derledik. Beşiktaş ile ilgili basında bugün neler yazıldı?

FutbolArena - FutbolArena, bugün Beşiktaş ile çıkan önemli gelişmeleri sizler için derledi. İşte 2 Nisan 2016 Cumartesi gününde basında çıkan Beşiktaş haberleri.


2 Nisan 2016 Cumartesi Beşiktaş Haberleri

Vodafone Arena'nın locaları nasıl satıldı?



Beşiktaş camiasının heyecanla açılışını beklediği Vodafone Arena ile ilgili Fikret Orman'dan önemli açıklamalar geldi. Orman, locaların satışında belirlediği stratejiyi paylaştı.

Akşam Gazetesi'nde yer alan habere göre; Başkan Fikret Orman ve ekibi, 11 Nisan Pazartesi günü Bursaspor maçı ile açılacak olan stadı bitirmek için çok yoğun bir çaba sarf etti.

Adeta Vodafone Arena'da yatan Beşiktaş Başkanı, 2.5 sene önce locaların satışında çok ilginç bir yola başvurduğunu anlattı. Fikret Orman, üç sezonluğuna satılan 147 locanın hikayesini Akşam Gazetesi'ne anlattı: "İlk locamı eski numaralı tribününden aldım. Daha sonrasında locaları satmak için görüşmelere başladım. Görüşmelere gittiğim kişiler, 'Başkan en iyi yerden almışsındır. Biz de aynı taraftan alalım' dedi.

Oradaki tüm locaları sattıktan sonra kendi locamı da sattım. Bu sefer kapalı tribünün oradan kendime loca aldım. Oradaki tüm locaları da bu şekilde sattım. Bu şekilde 147 locayı birden sattık. Vodafone Arena'nın yapım parasını da çıkarmış olduk. Artık insanlar localarını satmak istemiyor. Hatta 20 kişilik sıra bile oldu. Loca almak isteyenler bekleyecek." Vodafone Arena'daki 147 loca, 35 bin dolar ila 300 bin dolar arasında bir sezonluğuna alıcı buldu.

Fikret Orman, tribünlere karışık bir şekilde serpiştirilmiş siyah koltukların hikayesini de anlattı. Başkan, "Stat her zaman dolmayabilir. Boş kaldığı zamanlarda o siyah koltuklar statta doluluk hissi verecek ve rakibi baskı altına alacak" dedi. Bunun için profesyonellerden destek alıp almadığını sorduğumuzda da Başkan, kendi fikri olduğunu ve herkes tarafından çok beğenildiğini vurguladı.

Tolga Zengin'in sakatlığında son durum


Süper Lig'de lider durumda bulunan Beşiktaş, 27. haftada Kasımpaşa ile oynayacağı maçın hazırlıklarını sürdürüyor. Siyah beyazlı takıma sakatlığı bulunan Tolga Zengin'den kötü haber geldi.

Beşiktaş'ta kaburgasındaki ağrıları geçen kaleci Tolga bu sefer de bel spazmı geçirdi. Tedavisine hemen başlandı.

Deneyimli futbolcunun Kasımpaşa karşılaşmasında forma giyip giymeyeceği belirsiz.

Beşiktaş - Bursaspor maçı öncesi bilet skandalı



Beşiktaş camiasının heyecanla açılışını beklediği Vodafone Arena'da ilk maç 11 Nisan'da Bursaspor'a karşı oynanacak. Siyah beyazlı taraftarların yoğun ilgi gösterdiği mücadelenin biletlerinin karaborsaya düştüğü ve yüksek rakamlara satıldığı ortaya çıktı.

Hürriyet'in haberine göre; Beşiktaş, Vodafone Arena'nın açılış maçı olan Bursasporkarşılaşması için bilet satın almak imkansız hale gelirken, dolandırıcılar ve karaborsacılar da hareke geçti. Yerli ve yabancı birçok internet sitesinde bu maçın bilet satışları yapılmaya başlandı.

İnternet üzerinden gerçekleşen satışlarda 385 liralık bilet fiyatları 4 bin 225 liraya kadar çıktı. Bu siteler arasında en ilginci ise “karaborsa" adlı siteler oldu.

Bu internet sitelerinden iletişime geçtiğimiz satıcılar, Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman'ın dahi arkadaşlarına bilet bulamadığı Bursaspor maçına, istenildiği sayıda bilet bulacağını iddia ediyor.

Henüz ellerinde az sayıda bilet olduğunu ancak bu sayının tüm biletlerin satışa çıkmasıyla artacağını anlatan satıcılar, “Şuan aslında kampanya yapıyoruz. En düşük bilet fiyatı 400 lira. Maç günü yaklaştıkça burakam 1000 liraya kadar çıkacak. Herkes bilet almanın peşinde. Biz biletleri önceden alıyoruz. Sınırımız yok. Bu bizim profesyonel olarak yaptığımız bir iş" diyor.

Türkiye'deki internet sitelerinin yanı sıra yabancı sitelerde de Beşiktaş - Bursaspor, maçının biletleri satılıyor. Ancak bu sitelerde paralarını kaptıran taraftarlar da var. Beşiktaş'ın sosyal medyadaki taraftar hesapları, “Bu sitelere itibar etmeyiniz" mesajı geçiyor. Yabancı sitelerde maçın biletleri dolar üzerinden satılıyor. En düşük rakamın 129 dolar olduğu sitelerde, vip tribünlerin bilet ücreti ise 1200 doları geçiyor. Bu siteler sadece Bursaspor değil, henüz satışa çıkmamış olan Kayserispor maçı için de bilet satışı gerçekleştiriyor. Kredi kartı üzerinden çekilen paraların iade olması neredeyse imkansız. Sitede irtibata geçilecek iletişim bilgileri de bulunmuyor.

Futbolarena anasayfasından devam...

Beşiktaş Son Dakika Haberleri