Son dakika Beşiktaş haberleri - Bugünkü Beşiktaş gelişmeleri - BJK Transfer Haberleri (11 Nisan 2016 Pazartesi)

Basında çıkan Beşiktaş haberlerini sizler için derledik. Beşiktaş ile ilgili basında bugün neler yazıldı?

FutbolArena - FutbolArena, bugün Beşiktaş ile çıkan önemli gelişmeleri sizler için derledi. İşte 11 Nisan 2016 Pazartesi gününde basında çıkan Beşiktaş haberleri.


11 Nisan 2016 Pazartesi Beşiktaş Haberleri

Beşiktaş'ta Bursaspor maçı öncesi bilet krizi


Süper Lig'in 28. haftasında Bursaspor ile karşılaşacak olan Beşiktaş'ta yeni stadın heyecanı yaşanıyor. Vodafone Arena'da oynanacak ilk maç öncesi siyah beyazlıların GSGM yetkilileri ile sorun yaşadığı öne sürüldü. Beşiktaş'ın Gençlik Spor Genel Müdürlüğü'ne ayırması gereken 180 bileti taraftarlara sattığı ve bu yüzden konunun mahkemeye taşınacağı ifade edildi.

Fanatik'in haberine göre; Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun katılımıyla dün (Pazar) protokol açılışı gerçekleştirilen Vodafone Arena'da ilk kriz patlak verdi. Öyle ki Beşiktaş Kulübü'nün sözleşme gereği Gençlik Spor Genel Müdürlüğü'ne statta yer ayırması gerekiyor.

Ancak Başkan Fikret Orman'ın ne protokolden ne de normal tribünden olması gereken yerleri tahsis etmediği ortaya çıktı.

Normal şartlar altında Milletvekilleri, siyasiler, özel misafirler, Futbol Federasyonu ve konuk takım durumundaki Bursaspor'a verilecek biletlerle Gençlik Spor Genel Müdürlüğü ilgileniyor. Fakat Siyah-Beyazlı kulüp, Vodafone Arena'da yer vermeyince İstanbul şubesinin oldukça zor durumda kaldığı ifade edildi.

Kurallar gereği Beşiktaş'ın 4 locanın yanı sıra 180 adet bilet vermesi gerekirken, GSGM'ye sadece 2 loca tahsis edildi. Biletlerin de, tribünlerin kenarları diye tabir edilecek noktalardan olduğu öğrenildi.

Gençlik Spor Genel Müdürlüğü'ne verilmesi gereken yerlerin önceden kulüp tarafından satıldığı belirtilirken, taraflar arasında ipler gerildi. Şükrü Saracoğlu Stadı ve TT Arena'da benzer bir sorun yaşamayan GSGM yetkilileri, yarın (salı) mahkemeye müracat etmeye hazırlanıyor.

İstanbul Valisi Vasip Şahin'in yanı sıra milletvekili ve bürokratlara dahi akşamki Bursaspor maçında yer olmadığı öne sürülürken, Başkan Fikret Orman kendi locasını vermeyi teklif etti. Ancak bu da kabul görmedi.

Uğur Dündar'dan Fikret Orman'a OLAY sözler


Eski Fenerbahçeli yönetici ve aynı zamanda deneyimli bir gazeteci olan Uğur Dündar, Vodafone Arena'nın Protokol açılışında Fikret Orman'ın, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan için "Size minnetarız" yaptığı açıklamaların ardından çok konuşulacak bir tweet attı.

Eski Fenerbahçeli yönetici Uğur Dündar, Beşiktaş Başkanı Fikret Orman'ın Vodafone Arena Protokol açılışındaki konuşmasının ardından resmi twitter hesabından yaptığı paylaşımda "Fikret Orman'ı dinlerken Büyük tepki toplayacağını bile bile niçin bu kadar yağ çeker, yoksa işleri mi bozuk? diye düşünmekten kendimi alamadım" ifadelerini kullandı.

Sosyal medyayı sallayan bu tweete Beşiktaşlı taraftarlar büyük tepki gösterdi.

Beşiktaş'ta sakatlığı bulunan kaleci Boyko kadrodan çıkarıldı


Spor Toto Süper Lig'de bu akşam saat 20:00'de Vodafone Arena'da Bursaspor ile karşılaşacak.

Beşiktaş'ta, Bursaspor ile oynanacak maç öncesi görev aldığı maçlarda da performansı beğenilmeyen kaleci Boyko hafif sakatlığı nedeniyle kadrodan çıkarıldı. Boyko'nun yerine kaleci Günay 18 kişilik kadroya dahil edildi.

Siyah beyazlıların ilk 11'i ise büyük oranda kesinleşti. Şenol Güneş'in savunmada yine Necip ile Marcelo'ya görev verilmesi beklenirken, Kasımpaşa maçındaki performansı eleştirilen Beck'in kesik yemeyeceği ve Bursaspor maçında ilk 11'de olacağı öğrenildi. Öte yandan Vodafone Arena'daki ilk karşılaşmada Necip Uysal kaptan olarak sahaya çıkacak.

Beşiktaş'ın ilk 11'i: Tolga, Beck, İsmail, Necip, Marcelo, Atiba, Oğuzhan, Quaresma, Olcay, Sosa, Mario Gomez

Futbolarena anasayfasından devam...

Beşiktaş Son Dakika Haberleri