Son dakika Beşiktaş haberleri - Bugünkü Beşiktaş gelişmeleri - BJK Transfer Haberleri (7 Mayıs 2016 Cumartesi)

Basında çıkan Beşiktaş haberlerini sizler için derledik. Beşiktaş ile ilgili basında bugün neler yazıldı?

FutbolArena - FutbolArena, bugün Beşiktaş ile çıkan önemli gelişmeleri sizler için derledi. İşte 7 Mayıs 2016 Cumartesi gününde basında çıkan Beşiktaş haberleri.

7 Mayıs 2016 Cumartesi Beşiktaş Haberleri

Fikret Orman'dan Mario Gomez açıklaması


Süper Lig'de şampiyonluk yarışı veen Beşiktaş'ta Mario Gomez'in geleceği merak ediliyor. Başkan Fikret Orman, Alman golcüyle ilgili açıklamalarda bulunurken, "Gomez'in takımda kalacağına inanıyorum" dedi.

Fanatik'e konuşan Fikret Orman; "Gomez'ialdığımızda İtalya'da, ‘İbiza'ya yerleşmeye hazırlanan birini aldınız' yönünde haberler yapılmıştı. Ama gözüm kapalı olarak transferi için talimat verdim. Mario'nun takımda kalacağına inanıyorum. Ama giden olursa da oturup ağlayacak halimiz yok. Beşiktaş büyük kulüp ve transfer hiç bitmez" ifadelerini kullandı.

Beşiktaş'ın istediği Hatem Ben Arfa, Barcelona'ya mı transfer olacak?


Beşiktaş'ın gelecek sezon için transfer etmeyi düşündüğü futbolculardan biri olan Hatem Ben Arfa için bir dev kulüp daha devreye girdi. Juventus ve Inter başta olmak üzere birçok Premier Lig ekibinin de ilgilendiği Fransız oyuncuyu Barcelona'nın da takip ettiği ortaya çıktı.

Fransız basınında çıkan haberlere göre Barcelona, Ben Arfa ile ilgileniyor. Nice Başkanı Jean-Pierre Rivere de bu gelişmeyi doğrulayarak, "Şu ana kadar kulübümüze gelmiş resmi bir teklif yok. Ben Arfa'nın menajeri de kimseyle anlaşmadı. Fakat oyuncunun peşinde oldukları bir gerçek" açıklamasında bulundu.

29 yaşındaki futbolcu bu sezon Nice formasıyla müthiş bir grafik sergiledi. Oynadığı 35 resmi maçta 18 gol, 5 asistlik performans sergileyen Ben Arfa devlerin gözdesi oldu.

Beşiktaş'ın transfer gündemindeki Miguel Veloso ve Younes Belhanda


Spor Toto Süper Lig'de önümüzdeki sezonun transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş'ta, geçtiğimiz haftalarda Shakhtar Donetsk - Sevilla UEFA Avrupa Ligi yarı final maçını izlemeye giden başkan Fikret Orman'ın radarında iki futbolcu yer alıyor. Shakhtar Donetskli Marlos ve stoper Rakitsy dışında siyah beyazlıların gündeminde iki futbolcu daha var.

2012/2013 sezonundan bu yana Dinamo Kiev forması giyen 29 yaşındaki orta saha oyuncusu Miguel Veloso bu sezon Dinamo Kiev'de toplamda 30 maça çıktı ve 3 gol attı, 6 asist yaptı. Hem defansif, hem de ofansif orta saha görevini üstlenebilen Miguel Veloso'nun sözleşmesi 30 Haziran 2016'da sona eriyor.

Geçtiğimiz sezon Fenerbahçe ile de ismi anılan Younes Belhanda devre arası transfer döneminde Dinamo Kiev'den Schalke'ye kiralık olarak gönderildi. Fransa'da Montpellier'de forma giydiği dönemde ismi sık sık Türk takımlarıyla anılan Faslı futbolcu daha sonra Dinamo Kiev'e transfer oldu. Sezonun ikinci yarısında Schalke'de oynayan Belhanda Bundesliga'da 14 maça çıktı ve 2 gol attı. Dinamo Kiev'le 2018'e kadar sözleşmesi devam eden Belhanda kiralık sözleşmesi bittikten sonra yeniden Ukrayna'ya dönecek.

Futbolarena anasayfasından devam...

Beşiktaş Son Dakika Haberleri