Son dakika Beşiktaş haberleri - Bugünkü Beşiktaş gelişmeleri - BJK Transfer Haberleri (15 Mayıs 2016 Pazar)

Basında çıkan Beşiktaş haberlerini sizler için derledik. Beşiktaş ile ilgili basında bugün neler yazıldı?

FutbolArena - FutbolArena, bugün Beşiktaş ile çıkan önemli gelişmeleri sizler için derledi. İşte 15 Mayıs 2016 Pazar gününde basında çıkan Beşiktaş haberleri.

15 Mayıs 2016 Pazar Beşiktaş Haberleri

Beşiktaş - Osmanlıspor maçı İspanya'da yayınlanıyor


Spor Toto Süper Lig'de 33. hafta mücadelesinde Beşiktaş bu akşam Vodafone Arena'da Osmanlıspor ile karşılaşacak.

Bu mücadeleyi İspanya'da yayın yapan beIN Sports Espana kanalı da canlı olarak yayınlayacak. Lig TV'yi de satın alan beIN Sports yayın grubunun İspanya ayağı olan beIN Sports Espana geçen hafta Beşiktaş ile Galatasaray arasında oynanan derbiyi de canlı yayınlamıştı.

Beşiktaş, Osmanlıspor maçından puanla ayrıldığı takdirde Fenerbahçe-Gençlerbirliği karşılaşmasının sonucuna bakmaksızın şampiyonluğunu ilan edecek.


Beşiktaş'a doping baskınının sır perdesi aralandı


Beşiktaş'ın Osmanlıspor antrenmanı sırasında TFF Doping Kurulu'nun yaptığı kontrol baskını ve ardından gelen istifaların yankıları sürüyor.

Hürriyet Gazetesi'nin haberine göre önemli maç kategorisine alınan Beşiktaş - Osmanlıspor karşılaşması öncesi sadece bir üyesinin kararı ile doping kontrolü kararı veren TFF yetkililerinin bu nedenle tepki çeken hamlesini yaptığı ortaya çıktı.

Haberde durum karşısında çılgına dönen Fikret Orman'ın telefona sarılarak TFF İcra Kurulu Üyesi ve İdari İşler Sorumlusu Cengiz Zülfikaroğlu ile yaptığı hareretli konuşma sonrası istifaların geldiği belirtildi. TFF Başkanı Yıldırım Demirören de yapılan kısa toplantının ardından bireysel hareket eden yetkililerin istifalarını kabul etti.

İstifalara rağmen kontrol için Almanya'ya gönderilen doping numunelerinin pozitif çıkması durumunda TFF'nin sergileyeceği tavır merak konusu oldu.

Beşiktaş'tan doping yetkililerine Aziz Yıldırım çıkışı


Osmanlıspor maçı öncesi Ümraniye Nevzat Demir Tesisleri'nde gerçekleşen Beşiktaş antrenmanına gelen TFF Doping Kurulu üyeleri büyük tepkilerle karşılaştı.

Habertürk'ün haberine göre Beşiktaşlı futbolcular hafta içinde doping kontrolü için gelen TFF Doping Kurulu yetkililerine "Sizi Aziz Yıldırım mı yolladı?" diye sordu. Yetkililerle hararetli tartışmalar yaşadığı ortaya çıkan Beşiktaş futbolcuları "Prosedür gereği geldik" cevabıyla karşılaştı.

Beşiktaş oyuncuların kontrolün ardından "Kim gelirse gelsin şampiyon olacağız. Bizim kimseden korkumuz yok. Bunlar bizi daha da motive eder. Şampiyonluğumuzu kimse engelleyemez" çıkışında bulunduğu belirtildi.

Fikret Orman'den ilginç Fenerbahçe açıklaması


Beşiktaş'ta gerçekleşen Olağan Seçimli Genel Kurul'da tek aday olan Fikret Orman basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Genel kurulda yaşanan kavgaya değinen Fikret Orman, "Bundan sonra genel kurul ve divan kurulu BJK TV'de yayınlanmayacak. Burası insanların şov yapma yerine döndü." ifadelerini kullandı.

Doping krizi hakkında açıklamalarda bulunan Orman, "TFF'de kimsenin doping testinden haberi yok. Ligin bitimine 2 gün kalmış, bayram değil seyran değil eniştem beni neden öptü? İçlerinde eskiden çalıştığımız arkadaşlar da vardı. Şimdi işlerine son verilmiş. Allah ıslah etsin." yorumunu yaptı.

Şampiyonluk yarışına değinen Fikret Orman "Bu sene tatlı bir lig oldu. Başka takımlar da şampiyon olmamızı istiyor. Fenerbahçe taraftarlarının içinden de bizim şampiyon olmamızı isteyen var. Neden olmasın." açıklamasını yaptı.

Futbolarena anasayfasından devam...

Beşiktaş Son Dakika Haberleri