Son Dakika Beşiktaş Haberleri (6 Şubat 2017 Pazartesi)

6 Şubat 2017 Pazartesi günü basında Beşiktaş ile ilgili yapılan haberleri derledik. Beşiktaş ile ilgili 6 Şubat 2017 Pazartesi günü yaşanan tüm gelişmeler haberimizde.

FutbolArena - Beşiktaş ile ilgili 6 Şubat 2017 Pazartesi günü basında yapılan haberleri bir araya getirdik. İşte o haberler:

Beşiktaş'ın rakibi Hapoel Beer Sheva'nın maçında hakem çukura düştü


UEFA Avrupa Ligi'nde Beşiktaş'ın rakibi olan Hapoel Beer Sheva'nın U19 takımıyla Maccabi Haifa U19 takımları arasında oynanan maçta futbol sahalarında ender görülen bir olay yaşandı.

UEFA Avrupa Ligi'nde Beşitkaş'ın rakibi olan Hapoel Beer Sheva'nın U19 takımıyla Maccabi Haifa U19 takımları arasında arasında oynanan ve 1-1 sona eren müsabakada ilginç bir olay yaşandı.

Maçın başlamasının ardından karşılaşmanın dördüncü hakemi saha kenarında kazılmış olan çukura düştü. Üzeri kapatılması unutulan deliğin kurbanı olan talihsiz hakem sakatlandı. Sağlık ekibi dördüncü hakeme müdahalede bulundu.

Çukura düşen dördüncü hakem çıkarıldıktan sonra bir süre saha kenarında tedavi edildi fakat maça çıkamadı.Diz kapağında çatlak meydana gelen hakem ardından hastaneye götürülerek tedavi altına alındı.

Öte yandan stat yetkilileri konuyla ilgili yaptıkları açıklamada, "Deliğin nasıl açık bırakıldığını anlamış değiliz. Belki yağışla bir ilgisi olabilir" diye konuştular.

İsrail Hakem Kurulu'ndan yapılan açıklamada ise "Bu çok ciddi bir olay. Hakem şanslıydı. Daha kötü şeyler de olabilirdi." diye konuştu.

"UEFA Kupası'nda Beşiktaş'ın rakibi olan bu şehir hakkında birçok ön bilgi verildi.Hapoel Ber Şeva ile 17 Şubat 2017'de yapılacak maç öncesinde bu takımın kaç maç yaptığı, kimlerle oynadığı, kondisyonu, takım bilgileri, eşleşmeler belirlendiği gibi kamuoyu ile paylaşıldı. Ne yazık ki eşleşmelerin sonunda antisemit tepkiler ve mesajlar da sosyal medya üzerinden çığ gibi yayıldı.

Galatasaray - Beşiktaş derbisi ne zaman, ertelenecek mi?


Beşiktaş, 26 Şubat'ta Spor Toto Süper Lig'de oynayacağı Galatasaray maçının bir gün sonra oynatılmasını istiyor. UEFA Avrupa Ligi'nde aynı dönem Hapoel Beer Sheva ile karşılaşacak olan Beşiktaş'tan TFF'ye yapılacak olan erteleme talebinde Futbol Federasyonu bu konudaki kararını net olarak belirledi.

Beşiktaş, ligin 22. haftasında oynayacağı Galatasaray maçının bir gün ertelenmesini talep edecek.Siyah-beyazlı yönetim, başvuruya gerekçe olarak 23 Şubat Perşembe günü Avrupa Ligi'nde Hapoel Beer- Sheva ile oynanacak rövanş maçını gösterecek.

Beşiktaş'ın talebi 26 Şubat pazar günü oynanacak olan Galatasaray derbisinin 27 Şubat Pazartesi günü oynatılması yönünde.


TFF'DEN FUTBOLARENA'YA AÇIKLAMA

TFF yetkilileri, Beşiktaş'ın bu talebinin gerçekleşmesinin mümkün olmadığını kaydettiler.

TFF cephesi, FutbolArena'ya yaptığı açıklamada: “lig planlaması olağanüstü gelişmeler dışında değiştirilmiyor. Son yıllarda da benzer değişim talepleri kabul edilmedi. Bundan ötürü derbinin gününde bir değişim olması söz konusu değil" bilgisini vermediler.

Spor Toto Süper Lig'de tüm futbolseverlerin merakla beklediği ve şampiyonluk mücadelesini yakından etkileyecek olan Galatasaray - Beşiktaş derbisi 26 Şubat 2017'de Türk Telekom Arena stadında oynanacak.

Karabükspor'un yeni transferi Paul Papp'tan Beşiktaş'a gözdağı


Spor Toto Süper Lig'in 20. hafta mücadelesinde Beşiktaş'ı ağırlayacak olan Karabükspor hazırlıklarını sürdürüyor.

Igor Tudor yönetimindeki Karabükspor'un ara transfer döneminde kadrosuna kattığı Rumen stoper oyuncusu Paul Papp, Beşiktaş hakkında açıklamalarda bulundu.

Anadolu Ajansı'na konuşan 27 yaşındaki oyuncu, "Rakibimiz ligin en iyi takımlarından bir tanesi. İnanılmaz hücum oyuncularına sahip, müthiş bir takım. Biz de kendi sahamızda oynayacağımız bu maçı kazanmak istiyoruz. Taraftarlarımıza galibiyet hediye etmek istiyoruz. Sahaya çıktığımız andan itibaren elimizden gelenin en iyisini yapacağız. Taraftarlarımız bizi desteklesinler, yanımızda olsunlar. Onların önünde büyük zaferler kazanmak istiyoruz." diye konuştu.

Karabük şehrini anlatan Papp, "Trafik yok. Ailemle yaşamayı seven bir insanım. Bu yüzden de küçük bir şehirde yaşamak çok güzel ve avantajlı. Takımda tam bir aile ortamı var. Arkadaşlarımla çok iyi anlaşıyorum. Birlikte çok iyi işler başaracağız. Kamp ve arkadaşlık ortamı çok iyi." ifadelerini kullandı.

Futbolarena anasayfasından devam...

Beşiktaş Son Dakika Haberleri