Son dakika! 4 günlük sokağa çıkma yasağı açıklandı

Son dakika! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 4 günlük sokağa çıkma yasağını duyurdu. 

FutbolArena - Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, düzenlediği basın toplantısında gündemle ilgili açıklamalarda bulunarak, 4 günlük sokağa çıkma yasağı uygulanacağını duyurdu.

"TEST VAKA SAYIMIZ AZALIYOR"

Test vaka sayısımız azalıyor. İyileşen hasta sayımız artıyor. Yoğun bakım ve solunum cihazına bağlı olan, hayatını kaybeden vatandaşlarımızın sayısı aynı düzede devam ediyor. İnşallah yakın zamanda azalacak. Hastalerimizde olağanüstü bir yoğunluk yaşanmıyor. Sağlık personelimiz canla başla görevlerini yürütüyor. Bu vesilyle tüm sağlık personelimize şükranlarımızı sunuyorum. Ücretsiz maske dağıtımımız PTT ve eczaneler üzerinden sürüyor.

"HİZMET ALANLARINDA AKSAMA OLMADI"

Gıda ve temizlik gibi temel hizmet alanlarında zincir aksamadı. Ülkemizin hiçbir yerinde bir ürünün yokluğu yaşanmamıştır. Salgının önüne geçmek için aldığımız tedbirlerin meyvelerini toplamaya başladık.

"4 GÜNLÜK SOKAĞA ÇIKMA YASAĞI"

Hafta sonu sokağa çıkma yasağını bir süre daha devam ettireceğiz. 23-24-25-26 Nisan tarihleri arasında günlük hayata etkisini en az düzeyde tutacak şekilde yine 31 ilimizde sokağa çıkma yasağı sınırlandırması yapmayı planlıyoruz. 22 Nisan akşamı 00:00'dan itibaren başlayacak. Bazı adımları bayram öncesi atmaya başlayabiliriz. Tüm sektörlerin buna göre hazırlıkları yapmalarında fayda görüyoruz. Bu salgının üstesinden 83 milyon hep birlikte hareket edersek gelebiliriz. Birliğimize, beraberliğimize ve kardeşliğimize sarıldığımız ölçüde geleceğimize güvenle bakabiliriz.

Futbolarena anasayfasından devam...

SON HABERLER