SMA hastası Pamir için birlik!

Kulüp başkanları SMA hastası Pamir bebeğe destek olmak için birlik oldu. Ahmet Nur Çebi, Ali Koç ve Mustafa Cengiz'in canlı yayındaki açıklamaları. 

FutbolArena - SMA hastası Pamir bebeğe destek olmak amacıyla Beşiktaş Youtube kanalında Başkan Ahmet Nur Çebi'nin katıldığı yayında Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ve Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz de yer aldı.

AHMET NUR ÇEBİ

İnşallah bir yayının sonucunda başarılı bir yardım toplarız. Futbol camiasına, katılımcılara ve sayın başkanlara saygı ve selamlarını iletiyorum.

ALİ KOÇ

Baba kız olarak teşekkür ederim sizi. Pamir gibi ülkemizde ne yazık ki onlarca çocuğumuz var. Bu hastalık için tedavi yöntemi bulunmuş Amerika'da. Bizim de hastanelerimiz var. Tedavi yöntemleri arasında en pahalı olan yöntemlerden biri. O yüzden yaptığınız kampanyaya toplanan paralar çok kaydadeğer ama yetmiyor. İnşallah bu akşam arayı kapatmamız lazım. Çok az süre kaldı. 600 bin dolar fark var yanılmıyorsam.

MUSTAFA CENGİZ

Batıda çok gelişmiş dernekler var. SMA hastalığı için dernek kurulması gerekir. Daha birçok hastalıklar için de. Ali başkanımın da ifade ettiği gibi her şeyi devlette beklememek gerekir. Toplumsal irade göstermemiz gerekiyor. Beşiktaş'ı tebrik ediyorum. Ben de maddi olarak elimden geleni yapacağım. Sizi tebrik ediyorum. Buradan kamuoyuna sesleniyorum.

Futbolarena anasayfasından devam...

SON HABERLER