Sivasspor-Yeni Malatyaspor canlı izle (beIN Sports 2 canlı yayın)

Süper Lig'de Sivasspor ile Yeni Malatyaspor karşı karşıya gelecek. Sivasspor-Yeni Malatyaspor canlı izle ve beIN Sports 2 şifresiz yayın için detaylar haberimizde.

Süper Lig'de Avrupa potası için mücadele eden Sivasspor ile küme düşmeme savaşı veren Yeni Malatyaspor, Sivas'ta karşı karşıya gelecek . Süper Lig'de 31. haftasındaki Sivasspor-Yeni Malatyaspor maçını beIN Sports 2 yayınlayacak. Sivasspor-Yeni Malatyaspor maçı 11'leri belli oldu. Sivasspor-Yeni Malatyaspor maçı canlı ve şifresiz izlemek isteyenler için Sivasspor-Yeni Malatyaspor canlı izle, Sivasspor-Yeni Malatyaspor bein sports 2 canlı yayın bilgileri haberimizin devamında.


Sivasspor-Yeni Malatyaspor maçı ilk 11'leri


Demir Grup Sivasspor'un ilk 11'i: Samassa, Goiano, Appindangoye, Caner, Uğur, Isaac Cofie, Fatih, Mert Hakan, Erdoğan, Emre, Yatabare

BtcTürk Yeni Malatyaspor'un ilk 11'i: Farnolle, Robin Yalçın, Hadebe, Mina, Chebake, Donald, Acquah, Murat, Umut, Gökhan, Karim Hafez

Sivasspor-Yeni Malatyaspor Süper Lig puan durumu



Rıza Çalımbay yönetimindeki Sivasspor, Süper Lig'de 54 puanla 3. sırada bulunuyor. Sivasspor bu maçı kazanarak ligdeki üçüncülük hedefine bir adım daha yaklaşmak istiyor. Hikmet Karaman önderliğindeki Yeni Malatyaspor, Süper Lig'de 29 puanla 16. sırada bulunuyor. Yeni Malatyaspor bu maçtan galibiyetle ayrılırsa küme düşme potasından uzaklaşma ihtimaline kavuşacak.

4 Eylül Stadyumu'nda oynanacak maçı hakem Yaşar Kemal Uğurlu yönetecek. Sivasspor son 3 maçını kazanamadı ve 2 beraberliğe imza attı. Sivasspor geçen hafta 10 kişi kalan Kasımpaşa karşısından golsüz beraberlikle ayrıldı. Yeni Malatyaspor son 10 lig maçından sadece 1 galibiyet alabildi. Geçen hafta Gençlerbirliği ile 0-0 berabere kalan Yeni Malatyaspor, bir önceki haftada Fenerbahçe'ye son dakikalarda 3-2 yenilmişti.


Sivasspor-Yeni Malatyaspor beIN Sports 2 canlı yayın


Süper Lig 31. haftasında Sivasspor ile Yeni Malatyaspor karşı karşıya gelecek. Sivasspor-Yeni Malatyaspor maçı saat 18:30'da başlayacak. Sivasspor-Yeni Malatyaspor maçını beIN Sports 2 yayınlayacak. Sivasspor-Yeni Malatyaspor maçını canlı ve şifresiz izlemek isteyenler maçın başlamasına kısa süre kala Sivasspor-Yeni Malatyaspor canlı izle, Sivasspor-Yeni Malatyaspor şifresiz izle, Sivasspor-Yeni Malatyaspor bein sports izle, Sivasspor-Yeni Malatyaspor bein sports canlı izle, Sivasspor-Yeni Malatyaspor bein sports şifresiz izle şeklinde arama yapmaya başladı. Sivasspor-Yeni Malatyaspor maçının heyecanı canlı yayında beIN Sports'ta!

İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ!

Futbolarena anasayfasından devam...

SON HABERLER