Sivasspor-Dinamo Batumi ilk 11'ler

Sivasspor ile Dinamo Batumi, UEFA Avrupa Konferans Ligi rövanşında karşılaşıyor. Sivasspor-Dinamo Batumi rövanş maçı canlı yayın bilgisi haberimizde.

FutbolArena - Sivasspor, UEFA Avrupa Konferans Ligi 3. ön eleme turu rövanş maçında Gürcistan ekibi Dinamo Batumi'yi konuk edecek. Sivas 4 Eylül Stadı'nda oynanacak maçı İspanyol hakem Ricardo de Burgos yönetecek. İlk maçı Sivasspor 2-1 kazanmıştı. Sivasspor-Dinamo Batumi rövanş maçı saat kaçta, hangi kanalda? Sivasspor-Dinamo Batumi rövanş maçı canlı yayın bilgisi haberimizde.

Sivasspor - Dinamo Batumi maçı haberleri


UEFA'nın bu sezon ilk kez düzenlediği Avrupa Konferans Ligi'nde Türkiye'yi temsil eden Demir Grup Sivasspor, 3. eleme turu ikinci maçında, deplasmanda 2-1 yendiği Gürcistan temsilcisi Dinamo Batum'u konuk edecek.

Avrupa kupalarında daha önce 17 maça çıkan kırmızı-beyazlılar, bu karşılaşmalarda 7 galibiyet, 9 yenilgi ve 1 beraberlik aldı. Söz konusu mücadelelerde 19 gol atan Sivasspor, kalesinde ise 30 gol gördü.

Kırmızı-beyazlılar, bu yıl UEFA Avrupa Konferans Ligi 2. eleme turunda Moldova temsilcisi Petrocub'u deplasmanda ve sahasında 1-0'lık skorlarla mağlup ederek 3. tura yükseldi.

Sivasspor - Dinamo Batumi canlı yayın


Sivasspor ile Dinamo Batumi, UEFA Avrupa Konferans Ligi rövanşında karşılaşıyor. Bahçeşehir Koleji Sivas 4 Eylül Stadı'nda 12 Ağustos 2021 Perşembe günü saat 21.00'de başlayacak olan Demir Grup Sivasspor-Dinamo Batum mücadelesinde İspanyol hakem Ricardo de Burgos, görev yapacak. Karşılaşma TRT Spor'dan canlı yayınlanacak.

Sivasspor - Dinamo Batumi ilk 11'ler


Sivasspor:Ali Şaşal, Ahmet Oğuz, Caner Osmanpaşa, Koray Altınay, Uğur Çiftçi, Azubuike, Fajr, Hakan Arslan, Sefa Yılmaz, Kayode, James

Dinamo Batumi:Alavidze, Chabradze, Kobakhidze, Azatskiy, Azarov, Teidi, Manjgaladze, Jigauri, Altunashvili, Mamuchashvili, Flamarion

Futbolarena anasayfasından devam...

Sivasspor Son Dakika Haberleri