Sivasspor'dan Samet Aybaba kararı

Sivasspor, Samet Aybaba ile devam edecek mi? Mecnun Otyakmaz yönetiminin kararı haberimizde.

FutbolArena - Sivasspor, Samet Aybaba ile ilgili son kararını verdi. TFF 1. Lig'i şampiyon olarak tamamlayan ve Spor Toto Süper Lig'e çıkan Sivasspor'da teknik direktör Samet Aybaba ile devam kararı alındı.

Sivasspor, Samet Aybaba ile devam edecek mi?


Süper Lig'e şampiyon olarak yükselen Sivasspor'da kulüp başkanı Mecnun Otyakmaz, teknik direktör Samet Aybaba ile görüştü.

Görüşmede teknik direktör Aybaba'nın gelecek sezon da takımı çalıştırması yönünde prensip kararı alındı.

Aybaba'nın gelecek hafta 1+1 yıllık sözleşmeyi imzalaması bekleniyor.

Kulüp başkan vekili Erdal Sarılar da Bahçeşehir Okulları İsmet Yılmaz Konferans Salonu'nda yapılan genel kurulda gazetecilere yaptığı açıklamada, "Başkanımız, teknik direktörümüz Samet Aybaba ile bir görüşme yaptı. Bu görüşmede devam kararı alındı." ifadelerini kullandı.

Sivasspor, Samet Aybaba'nın sözleşmesini uzatacak mı?


Mesut Bakkal'ın ardından göreve gelen teknik direktör Samet Aybaba ile uyum içerisinde olduklarını aktaran Otyakmaz, şunları aktardı:

"İnşallah uzun süreli, 2-3 yıl birlikte çalışıp Avrupa'da şehrimizi ve kulübümüzü temsil edecek ortamı yakalarız diye ümit ediyorum. Samet hocayla prensipte zaten konuştuk, görüşme yapacağız. Bir sorun olacağını da düşünmüyorum, her iki taraf da bu konuda iyi niyetli. Biz de arzuluyuz, hocamız da burada kalmaktan yana. Konuşulması gereken şeyler var, onları konuşup, anlaşıp, önümüze büyük hedefler koyabiliriz."

Otyakmaz, Sivasspor ile beraber Süper Lig'e yükselmeyi garantileyen Evkur Yeni Malatyaspor'u da tebrik ederek, "Sezona çok iyi bir başlangıç yaptılar, ayakları ne zaman tökezlese o kredileri her zaman vardı. Bir galibiyetle tekrar farkı korumayı bildiler. İyi mücadele verdiler ve hak ettiler, Süper Lig onlara da hayırlı olsun." diye görüşlerini dile getirdi.

Futbolarena anasayfasından devam...

Sivasspor Son Dakika Haberleri