Sivasspor'da Samet Aybaba'dan Kasımpaşa'ya gözdağı

Sivasspor idmanında basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Teknik Direktör Samet Aybaba, Kasımpaşa maçının çok önemli olduğunu söyledi.

FutbolArena - Sivasspor, Süper Lig'in 8. haftasında deplasmanda Kasımpaşa ile kozlarını paylaşacağı karşılaşmanın hazırlıklarını sürdürdü. Teknik Direktör Samet Aybaba yönetiminde gerçekleştirilen antrenman topla yapılan ısınma hareketleriyle başladı. Daha sonra top kapma çalışması yapan futbolcular 1.5 saat süren idmanı taktik çalışmasıyla tamamladı. Antrenmana sakatlığı süren John Boye ve kadro dışı bırakılan Leandro Barrios ve ülkelerinin milli takımlarında bulunan Elderson Echiejile, Delvin N'Dinga ve Thievy Bifouma katılmadı.

Samet Aybaba, Kasımpaşa - Sivasspor maç önü açıklamaları


Demir Grup Sivasspor Teknik Direktörü Samet Aybaba, 15 Ekim Pazar günü oynayacakları Kasımpaşa maçını kazanarak üst sıralara yükselmeyi arzuladıklarını belirtti.

Samet Aybaba, yaptığı açıklamada, ligin 7. haftasında sahalarında 3-1 galip geldikleri Antalyaspor maçının kendileri için iyi bir karşılaşma olduğunu söyledi.

Takım olarak bir şeyleri daha iyi yapmaya başladıklarını aktaran Aybaba, bunun neticesinde maçı kazandıklarını ve bunun da oyuncuları motive ettiğini dile getirdi.

"HEDEFİMİZ EN AZ 1 PUANLA DÖNMEK"

Ligde bu hafta sonu deplasmanda Kasımpaşa ile oynayacakları karşılaşmaya daha iyi hazırlandıklarını ve daha istekli olduklarını aktaran Aybaba, şöyle devam etti:

"Karşımızda iyi bir takım var ve çok mücadele edip birlikte hareket ediyorlar. Eksik yerleri var, iyi yaptıkları şeyler var. Bizim de geliştirmemiz gereken konular söz konusu. Kasımpaşa maçından puanla dönersek veya kazanırsak o zaman üst sıralara oynayan bir takım haline geleceğiz. Daha coşkulu, daha istekli oynama özelliğimizi taşıyacağız. Bu nedenle çok önemli bir maç, oyuncular da bunun bilincinde. Bu maçtan en kötü 1 puanla dönmek istiyoruz."

CYRİAC: "TAKIMA DÖNDÜĞÜM İÇİN MUTLUYUM"

Sakatlığını atlatan ve takıma katılan Fildişi Sahilli futbolcu Zora Cyriac ise sakatlığının ardından takıma yeniden döndüğü için çok mutlu olduğunu söyledi. Kasımpaşa maçının hazırlıklarına devam ettiklerini kaydeden Cyriac, "Kasımpaşa maçında yüzde 100 hazır olmak için çalışacağım. İyi durumda olduğumu söyleyebilirim. Çok çalıştım. Zor bir süreçten geçtim geri dönebilmek için."dedi.
Süper Lig ile daha önce oynadığı ligler arasındaki farkın sorulması üzerine Cyriac,"Türkiye liginin iyi bir lig. Avrupa'daki liglerle rekabet edebileceğini de söyleyebilirim. Büyük takımlar Şampiyonlar Ligi'nde de oynuyor. Daha önce Galatasaray'a karşı da oynamıştım. Sivasspor olarak da ligde kalacağız ve yukarılarda olmak için mücadele edeceğiz" şeklinde konuştu.

Son dakika Sivasspor Haberleri için FutbolArena'yı takip edebilirsiniz.

Futbolarena anasayfasından devam...

Sivasspor Son Dakika Haberleri