Sivasspor 1-0 Aytemiz Alanyaspor, Bein Sports maç özet ve golü (İZLE)

Sivasspor, Süper Lig'de Aytemiz Alanyaspor'u 1-0 mağlup etti. Sivasspor - Aytemiz Alanyaspor, Bein Sports maç özet ve golü izle için detaylar haberimizde.

FutbolArena - Sivasspor, Süper Lig'in 23. haftasında Aytemiz Alanyaspor'u konuk etti. Sivasspor penaltıdan bulduğu golle Aytemiz Alanyaspor'u 1-0 mağlup etti ve ligde 4 maç sonra kazandı. Puanını 45 yapan Sivasspor, maç fazlasıyla liderliğe yükseldi. Aytemiz Alanyaspor ise 39 puanla 5. sırada kaldı. Trabzonspor maçı sonrası hafta arası protesto amaçlı yürüyüş düzenleyen Sivasspor taraftarları, Aytemiz Alanyaspor maçında da yine TFF, MHK ve VAR'ı protesto ederek sahaya sırtlarını döndü. Sivasspor bu sezon ilk kez penaltı kazandı. Mert Hakan Yandaş penaltıyı gole çevirdi.Sivasspor - Aytemiz Alanyaspor, Bein Sports maç özet ve golü izle için detaylar haberimizde.

Sivasspor - Alanyaspor maç özeti izle


5. dakikada Mert Hakan'ın ceza sahasına ortaladığı Hakan topu kafası ile kontrol etmek istedi. Caulker'in müdahalesi ile Hakan yerde kaldı. VAR'a giden Zorbay Küçük penaltı noktasını gösterdi.

9. dakikada Mert Hakan kullandığı penaltıda topu ağlarla buluşturdu. 1-0

37. dakikada Bakasetas, kazandığı topu ceza yayı üzerinden sert bir şutla kaleye göndermek istedi. Top dışarı çıktı.



Aytemiz Alanyaspor, ilk yarının sonunda Samassa ile Welinton'un pozisyonunda penaltı bekledi. Hakem Zorbay Küçük, son düdüğü çalınca Alanyasporlu futbolcular "Hocam neden VAR'a gitmedin?" şeklinde yoğun itirazda bulundu.

60. dakikada Sivasspor'da Fernando'nun şutu direkten döndü.

76. dakikada Aytemiz Alanyaspor, Mustafa Pektemek ile gole çok yaklaştı. Deplasman ekibi kalan sürede beraberlik golünü bulamadı.

MAÇ SONUCU | Sivasspor 1-0 Alanyaspor

MAÇ ÖZETİ İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Sivasspor teknik direktörü Rıza Çalımbay maç öncesi "Bakın biz her yere karayoluyla gidiyoruz. Gaziantep'e kardan dolayı 7 saatte gittik. Kupa maçlarımız da hep geç saate verildi.Bize baştan şartlar böyle deselerdi ben kupaya ayrı takım çıkarırdım. Çok zarar verdi, çok oyuncumuz sakatlandı." isyanında bulundu.

Aytemiz Alanyaspor teknik direktörü Erol Bulut ise "Sezon başında belirlenen 25-26 kişilik kadro vardır. Sakatlık olacak, cezalı olacak, yoğun program olacak. Bunlara alışmalıyız. Bahanelerin arkasına saklanmamalıyız." dedi.

Sivasspor ilk 11'i: Samassa, Marcelo, Aaron, Camara, Erdoğan, Fatih, Mert Hakan, Hakan, Yasin Öztekin, Fernando, Yatabare

Aytemiz Alanyaspor ilk 11'i: Marafona, Nsakala, Welinton, Caulker, Onur, Siopis, Musa, Bammou, Bakasetas, Efecan, Cisse

Son dakika Süper Lig Haberleri FutbolArena'da

Futbolarena anasayfasından devam...

Sivasspor Son Dakika Haberleri