Sivasspor Haberleri: Cristian Tanase Süper Lig'in en kötüsü

Küme düşen Sivasspor'da Cristian Tanase'nin dripling istatistiği dikkat çekiciydi.

FutbolArena Analiz - Sivasspor geçtiğimiz sezon güçlü kadrosuna rağmen küme düşerken, devre arasında transfer edilen Cristian Tanase ve David Texeira'nın beklenen performansı verememesi de küme düşme sebeplerinden biriydi. Cristian Tanase bir kanat oyuncusu olmasına rağmen Süper Lig'in en az dripling deneyen kanat oyuncusu olarak dikkat çekti.


Cristian Tanese'nin şaşırtan istatistiği


Sivasspor'a Çin Ligi takımlarından TJ Teda'dan transfer olan Tanase, geldikten sonra Sivasspor'un önemli isimlerinden Burhan Eşer'i kesmişti.

Tanese oynadığı toplam 14 maçta 800 dakika sahada kalırken sadece 5 kez dripling denedi. 90 dakika başına 0.56 ile Süper Lig'de en az dripling deneyen kanat oyuncusu olan Tanese bunların 3'ünde başarısız, 2'sinde başarılı oldu.

Futbolarena anasayfasından devam...

Sivasspor Son Dakika Haberleri