Sivasspor 0-1 Göztepe maç özeti ve golleri

Yiğidolar ilk maçtan mağlup ayrıldı. Sivasspor 0-1 Göztepe maç özeti ve golleri haberimizde.

FutbolArena - Ziraat Türkiye Kupası F Grubu'nda Göztepe, deplasmanda Sivasspor'u 1-0 yendi.

Sivasspor 0-1 Göztepe maç sonucu


11. dakikada Tanju'nun sağ kanattan ceza sahasına ortasında kaleci Korcan'dan seken topu, Segbefia önünde buldu. Bu futbolcunun vuruşunda kaleye yönelen meşin yuvarlağı, Yiğit çizgiden çıkararak kornere gönderdi.

24. dakikada Kone'nin sağdan ceza alanına ortasında Hakan Barış'ın bekletmeden vuruşunda kaleci Korcan topu kornere çeldi.

44. dakikada Musa'nın sağ kanattan ceza sahasına ortasında kale alanında topu önünde bulan Ahmet Cebe'nin vuruşunda, kaleci Mehmet Göktuğ gole izin vermedi.

Karşılaşmanın ilk yarısı golsüz eşitlikle tamamlandı.

54.dakikada Beykan'ın ceza alanı dışından sol çaprazdan şutunda kaleci Mehmet, meşin yuvarlağı kornere gönderdi.

61. dakikada Çağatay'ın sol kanattan ceza alanına yaptığı ortada, Hasan Kabze'nin röveşatasında top az farkla auta çıktı.

84. dakikada konuk ekip golü buldu. Sol kanattan ceza sahasına giren Tayfun Bingöl'ün ortasında topla buluşan Mehmet Umut Nayir, meşin yuvarlağı filelere gönderdi. 0-1

Karşılaşma, Göztepe'nin 1-0 üstünlüğüyle sona erdi.

Mesut Bakkal skordan memnun değil!


TFF 1.Lig ekiplerinden Sivasspor Ziraat Türkiye Kupası F Grubu ilk hafta maçında Göztepe karşısında 1-0'lık skorla mağlup olurken karşılaşma sonrasında Mesut Bakkal açıklamalarda bulundu.

Ziraat Türkiye Kupası F Grubu Göztepe'ye 1-0 mağlup olan Sivasspor'da teknik direktör Mesut Bakkal "Kupa bizim için maç eksiği olan oyuncuları oynatmak açısından iyi oluyor. Ama sonuç açısından kötü bir maç" dedi.

Sonuç açısından kendileri adına kötü bir karşılaşma olduğunu ifade eden Mesut Bakkal şu ifadeleri kaydetti:

"Kupa bizim için maç eksiği olan oyuncuları oynatmak açısından iyi oluyor. Aslında dengeli giden bir maç. Ama keyif aldım mı, almadım açıkcası. Daha iyi, daha istekli, daha diri, daha üretken oynamamız gerekiyor. Tabi uzun zamandır maç oynamamanın da verdiği bir kondisyon eksikliği de olabilir. Bir kere geldiler ve golü yedik. Eksik olan oyuncuların oynaması, form durumlarını görmemiz açısından iyi bir maç. Ama sonuç açısından kötü bir maç"

Futbolarena anasayfasından devam...

Sivasspor Son Dakika Haberleri