Sivas Belediyespor 1-2 Bodrumspor maç özeti ve golleri

TFF 2. Lig Kırmızı Grup 28. haftasında Sivas Belediyespor ile Bodrumspor karşı karşıya geldi. Sivas Belediyespor - Bodrumspor maç özeti ve golleri haberimizde. 

FutbolArena - TFF 2. Lig Kırmızı Grup 28. hafatsında Sivas Belediyespor sahasında ligde kalma mücadelesi veren Bodrumspor'u ağırladı. Ligde şampiyonluk yarışından uzaklaşan Sivas Belediyespor play-off'taki yerini sağlamda tutmak isterken, kümede kalma savaşı veren Bodrumspor ise Sivas Belediyespor deplasmanına puan veya puanlar ümidiyle gitti. Sivas Belediyespor - Bodrumspor maç özeti ve golleri haberimizde.


Sivas Belediyespor - Bodrumspor maçı kaç kaç bitti?


TFF 2. Lig Kırmızı Grup 28. haftasında Muhsin Yazıcıoğlu Spor Kompleksi'nde oynanan Sivas Belediyespor - Bodrumspor maçının ilk yarısı golsüz berabere bitti. İki takım da karşılıklı ataklar gerçekleştirmesine maçın ilk yarısında tempo oldukça düşüktü. İkinci yarının başlarında 49. dakikada Bodrumspor, Erçağ'ın penaltı golüyle 1-0 öne geçti. 1-0'ın ardından rakip kalede gol için yüklenen Sivas Belediyespor Hüseyin Bak'ın 69. dakikasında attığı golle beraberliği yakaladı. 76. dakikada ise Sivas Belediyespor kalesinde bir şok gol daha gördü. Emre Şahin, Bodrumspor'u 2-1 öne geçiren taraf oldu ve müsabaka bu sonuçla tamamlandı.

Sivas Belediyespor bu sonucun ardından 55 puanda kaldı. Bodrumspor ise 25 puana yükseldi. Bodrumspor ligde 16. sırada yer alıyor ve 15. sıradaki Bucaspor ile arasında 2 puanlık fark bulunuyor.

Türkiye Alt Ligler Haberleri FutbolArena'da!

Futbolarena anasayfasından devam...

SON HABERLER