Sırbistan 1-0 Kosta Rika maçı özeti ve golü (İZLE)

Sırbistan, 2018 Dünya Kupası E Grubu maçında Kosta Rika'yı 1-0 yendi ve gruba üç puanla başladı. Sırbistan 1-0 Kosta Rika maçı özeti ve golünü haberimizde izleyebilirsiniz.

FutbolArena - Rusya'da düzenlenen 2018 Dünya Kupası E Grubu ilk maçında Sırbistan, Kosta Rika'yı tek golle devirdi. Eski Beşiktaşlı Dusko Tosic'in de ilk 11'de oynadığı ve 90 dakika sahada kaldığı maçı Sırbistan Aleksandar Kolarov'un şık frikik golüyle kazandı.


Sırbistan - Kosra Rika maçı kaç kaç bitti?


Sırbistan'ın 4-2-3-1 sistemi ile sahada yer aldığı müsabakada Kosta Rika da 5-4-1 şeklinde sahaya dizildi. Kosta Rika'da Real Madrid'in yıldız kalecisi Navas uzun süre Sırbistan'a dirense de 56. dakikada Aleksandar Kolarov frikikten harika bir gol attı ve bu golle maç 1-0 sona erdi.

KOLAROV'UN ATTIĞI FRİKİK GOLÜNÜ İZLE


Sırbistan ve Kosta Rika'nın Dünya Kupası geçmişi


İlk kez 1990'da Dünya Kupası'na katılma hakkı elde eden Kosta Rika son 16 turuna kadar yükselmişti. 2002 ve 2006'da da gruplarda elenen Kosta Rika, 2014 Dünya Kupası'nda ise çeyrek final oynayarak tarihinin en büyük başarısına imza atmıştı.

İlk Dünya Kupası olan 1930'da ve Şili'de düzenlenen 1962'de yarı final oynayan Sırbistan'ın ise Dünya Kupalarında en yüksek dereceleri 4.'lük olmuştu. Dünya Kupalarının çoğuna katılan ve üç kez de çeyrek final oynayan Sırbistan, Avrupa Futbol Şampiyonlarında da 2 kez final oynama başarısı gösterdi ama hiç şampiyonluk yaşayamadı. Sırbistan son dönemde kaliteli oyuncular yetiştirmesine rağmen EURO 2016'ya katılamamıştı ama elemeleri daha zor olan 2018 Dünya Kupasına katılma hakkı elde ettiler.

Dünya Kupası Haberleri FutbolArena'da!

Futbolarena anasayfasından devam...

SON HABERLER