Sinan Engin'den Jose Sosa uyarısı

Beşiktaş'ta Sosa defteri kapandı. Arjantinli oyuncunun istediği oldu ve 7,5 milyon Euro bonservisle Milan'a gidiyor. Sosa'nın yerine düşünülen Gökhan İnler içinse FutbolArena'ya konuşan Sinan Engin, “Sakın almasınlar” dedi.

FutbolArena Özel - Beşiktaş'ta Gomez'in ardından Sosa da yollarını ayırıyor. Milan ile anlaşan Arjantinli kulüplerin anlaşmasını bekliyordu. Ve Beşiktaş, İtalyan deviyle 7,5 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında anlaştı. Resmi açıklamanın yapılması bekleniyor.

Beşiktaş'ta yaşanan gelişmeleri FutbolArena'ya yorumlayan Sinan Engin, Sosa'nın yerine düşünülen Gökhan İnler için, "Sakın almasınlar" dedi.

İşte Sinan Engin'in açıklamaları:

MİLAN İSTİYORSA TUTAMAZSIN

“Sosa'nın kalması çok zordu. Milan ısrarla istedi, oyuncu gitmek istiyor. Eğer bir oyuncuyu Milan istiyorsa onu tutamazsın. Beşiktaş, Sosa'yı iyi paraya (7,5 milyon Euro) sattı. 2 oyuncu alması lazım"

GÖKHAN'I SAKIN ALMASINLAR

“Sosa'dan sonra iki oyuncu şart. Biri Sosa'nın yerine diğeri golcü. Sosa'nın yerine gelecek adam Gökhan İnler olamaz. Fizik olarak yeterli olamaz. Sakın almasınlar. Gökhan, Sosa olamaz. Hatta Gökhan İnler ne Oğuzhan ne de Tolgay'ın yerini doldurabilir."

FİKRET ORMAN VE GÜNEŞ HAVAYA GİRMİŞTİ İYİ OLDU

“Galatasaray yenilgisi hayırlı oldu. Hem Fikret Orman hem de Şenol Güneş havaya girmişti. Beşiktaş'ın eksikleri belli oldu. Cenk Tosun 2 gol atsa belkide golcüden vazgeçecektiler. Takımın eksikleri ortaya çıktı."

Aydın Cingöz

Futbolarena anasayfasından devam...

Beşiktaş Son Dakika Haberleri