Sinan Engin Fenerbahçe'nin transferlerini açıkladı

Sinan Engin, Beşiktaş - Gaziantepspor maçının ardından Fenerbahçe'nin transferlerini açıkladı. 

FutbolArena - Beşiktaş - Gaziantepspor maçının ardından Beyaz TV'de müsabakayı yorumlayan Sinan Engin, siyah beyazlıların devre arası transfer politikası hakkında konuşurken Fenerbahçe'nin de ara transfer döneminde 4 futbolcuyla temas halinde olduğunu söyledi.

"BABEL YETMEZ. SANTRFOR LAZIM"

Babel'in iyi bir transfer olduğunu söyleyen Sinan Engin, "Top taşıyan ve içeri kat eden bir oyuncu. Quaresma da hırslanacak onun gelişiyle. Bir kanatta Quaresma, diğer kanatta Babel etkili bir hücum hattı olur. Ancak mutlaka bir santrfor ihtiyacı var. Aboubakar, Beşiktaş'ın şampiyon olmasına yetmez. Eto'o gelirse 15 gol atar. Kesin değil ama alınırsa çok iyi transfer olur."

"OĞUZHAN'DA KEYİFSİZLİK VAR."

Beşiktaş'ın sezon başından beri iyi oynamadığını söyleyen ve tüm karşılaşmalarını sıkıntılı kazandığını belirten Sinan Engin, Oğuzhan'ın Gaziantepspor maçında penaltı atmasıyla ilgili olarak, "Bir keyifsizlik var Oğuzhan'da. Yüzünde mutsuz bir ifade. Koşmuyor. Eski Oğuzhan değil. Öteki taraftan Quaresma çok vurdumduymaz. Hiçbir şey yaptığı yok." diye konuştu.


Fenerbahçe'nin 2017 ara transfer dönemi listesi


Beşiktaş - Gaziantepspor maçının ardından Beyaz TV'de maçı yorumlayan Sinan Engin, ara transfer döneminde Fenerbahçe'nin transferlerini anlattı.

Fenerbahçe'nin de devre arasında kadrosuna takviye yapacağını söyleyen Sinan Engin, "4 futbolcuyla temas halinde olduklarını biliyorum. Muhtemelen 2 oyuncu alacaklar. Diğer taraftan Sosa aşkı devam ediyor. Onunla da hala temas halindeler." diye konuştu.

Futbolarena anasayfasından devam...

Fenerbahçe Son Dakika Haberleri