Sinan Engin, Deniz Ateş Bitner'i Cem Papila'ya benzetti
Spor Toto Süper Lig'de 22. hafta mücadelesinde Galatasaray sahasında Trabzonspor'u ağırladı ve maçın hakemi gündem konusu oldu
FutbolArena Özel - Galatasaray'ın Trabzonspor karşısında 90 dakikayı 2-1 galibiyetle tamamlanmasından çok karşılaşmaya çıkan kırmızı kartlar ve penaltı kararı damga vurdu.
Sinan Engin'den Deniz Ateş Bitnel'e ağır eleştiri
Bordo mavililer cephesi maçın hakemi Deniz Ateş Bitnel'e sert tepki gösterirken, Beyaz Futbol yorumcusu Sinan Engin, Futbolarena'ya karşılaşmayı değerlendirdi.
"Maçı Ahmet Çakar'la beraber izledik. Deniz Ateş Bitnel'in kararlarını gözden geçirirken aklıma bir an Cem Papila geldi. Verdiği kararlar kabul edilebilir gibi değil. Bu gece Türk futbolu adına kötü bir gece oldu. Genç hakemler gelsin, hakem kadromuz yenilensin diyoruz ama bu şekilde değil. Hakemler son haftalara doğru daha dikkatli olmak zorunda. Aksi halde önümüzdeki haftalarda daha sıkıntılı günler geçirebiliriz." diye konuştu.
HABER: ERTAN SÜZGÜN