Sevilla-Dortmund canlı izle, Sevilla-Dortmund şifresiz izle (Sevilla-Dortmund beIN Sports canlı ve şifresiz İZLE)

Sevilla ile Dortmund, Şampiyonlar Ligi son 16 turu ilk maçında karşılaşacak. Sevilla-Dortmund maçını canlı ve şifresiz izlemek için Sevilla-Dortmund bein sports canlı izle bilgilerine haberimizin devamından ulaşabilirsiniz.  

FutbolArena - İspanya temsilcisi Sevilla ve Almanya temsilcisi Borussia Dortmund, Devler Arenası'nda kozlarını paylaşacak. Sevilla-Dortmund maçıyla Şampiyonlar Ligi son 16 turunda gecenin ikinci müsabakası başlıyor. Şampiyonlar Ligi son 16 turu ilk maçında Sevilla ile Dortmund karşı karşıya gelecek. Sevilla-Dortmund maçı saat 23:00'da başlayacak. Sevilla-Dortmund maçını beIN Sports 2 canlı yayınlayacak. Sevilla-Dortmund maçının 11'leri belli oldu. Sevilla-Dortmund maçını canlı ve şifresiz izlemek Sevilla-Dortmund bein sports canlı izle bilgileri haberimizde.


Sevilla-Dortmund maçı ilk 11'leri


Sevilla ilk 11'i: Bono, Jesus Navas, Kounde, Diego Carlos, Escudero, Fernando, Jordan, Rakitic, Suso, Papu Gómez, En-Nesyri

Dortmund ilk 11'i: Hitz, Morey, Akanji, Hummels, Guerreiro, Emre Can, Bellingham, Dahoud, Reus, Sancho, Haaland


Sevilla-Dortmund maç haberleri


Borussia Dortmund'un yıldız futbolcusu Erling Haaland bu sezon Dortmund ile 23 maçta 23 gol attı. 6 gol ile gol krallığı yarışında zirveyi paylaşan Erling Haaland, Şampiyonlar Ligi mesaisine Sevilla ile başlıyor.

Edin Terzic idaresindeki Borussia Dortmund, Almanya Bundesliga'da 33 puanla 6. sırada yer alıyor. Borussia Dortmund, Şampiyonlar Ligi'nde bu sezon Lazio, Club Brugge ve Zenit ile mücadele ettikten sonra 13 puanla lider olarak gruptan çıktı.

İspanyol ekibi Sevilla ise La Liga'da topladığı 45 puanla 4. sırada bulunuyor. Julen Lopetegui yönetimindeki Sevilla, Şampiyonlar Ligi E Grubu serüveninde Chelsea'nin lider olduğu grupta aynı zamanda Krasnodar ve Rennes ile mücadele etti ve 13 puanla ikinci sıradan kalifiye oldu.

Sevilla-Dortmund beIN Sports canlı yayın


Şampiyonlar Ligi son 16 turu ilk maçında Sevilla, ispanya'da Borussia Dortmund'u konuk edecek. Sevilla-Dortmund maçı saat 23:00'da başlayacak. Sevilla-Dortmund maçını canlı ve şifresiz izlemek isteyenler maçın başlamasına kısa süre kala Sevilla-Dortmund canlı izle, Sevilla-Dortmund şifresiz izle, Sevilla-Dortmund bein sports izle, Sevilla-Dortmund bein sports canlı izle, Sevilla-Dortmund bein sports şifresiz izle şeklinde arama yapmaya başladı. Sevilla-Dortmund maçını canlı ve şifresiz izlemek için gerekli bilgilere aşağıdaki bağlantı aracılığıyla ulaşabilirsiniz.

CANLI YAYIN

Futbolarena anasayfasından devam...

SON HABERLER