Serdar Aziz: 'Çok fazla hata yapan biri değilim'

Galatasaray'ın savunma oyuncusu Serdar Aziz açıklamalarda bulundu.

FutbolArena - Süper Lig'de Kasımpaşa ile karşılaşacak olan Galatasaray'da savunma oyuncusu Serdar Aziz basın toplantısı düzenledi. Başarılı oyuncu, takımın ve kendisinin son durumu hakkında açıklamalarda bulundu. İşte Serdar Aziz'in açıklamaları:

"ÇOK FAZLA HATA YAPAN BİR OYUNCU DEĞİLİM"

"Herkes benim için çok para verildiğini düşünüyor. Sakatlığım olduğu için bu da fazla konuşuldu. Bunlar normal. Galatasaray'a başarılı olmak için geldim. Elimden geleni yapmaya çalışıyorum. Beklentilerin farkındayım. Futbol hayatımda çok fazla hata yapan bir oyuncu değilim. Fenerbahçe maçında yaptığım hatayı kendime yakıştıramıyorum. Fenerbahçe maçında benim açımdan her şey güzel giderken böyle bir pozisyon oldu. Josef'i göremedim. Bunu unutmak gerekiyor."

"SERGIO RAMOS GİBİ OLMAK HAYALİM"

"Sergio Ramos gibi olabilmek herkesin hayali. Ona benzetilmek hoşuma gidiyor. Şu an istediğim Serdar gibi değilim, bunun farkındayım. Ama kolay bir sakatlık geçirmedim. Daha iyi olacağım. Galatasaray gibi bir dünya kulübünün basit hatalardan dolayı gol yememesi gerekiyor."

"HAKEMLERİN İŞİ KOLAY DEĞİL"

"Hakemlerin işi gerçekten çok zor. Bazen ben de çok sinirleniyorum ama onlara saygı duymak zorundayız. Ligde çok kolay faul veriliyor. Ben sert bir oyuncuyum bu nedenle kart görmem normal."

"EFSANE OLMAK İSTİYORUM"

"Galatasaray her zaman şampiyonluk yarışında olan bir kulüp. Yarıştan kopmadık. Önümüzdeki 4 maçı da kazanacağız. Bursaspor taraftarlarından tepki beklemiyordum ama canları sağolsun. Onlar da sonradan üzülmüştür. Popescu'yu çok fazla hatırlayamıyorum. Bülent Korkmaz'ı kendime örnek alıyorum. İnşallah onun gibi efsane olurum."

Futbolarena anasayfasından devam...

Galatasaray Son Dakika Haberleri