Şenol Güneş'ten uyarı ve mesaj: "Savaş şimdi başlıyor!"

Millİ Takım Teknik Direktörü Şenol Güneş, Özbekistan maçının ardından Fransa ve İzlanda ile oynayacağımız müsabakalar öncesinde konuştu. 

FutbolArena - Hazırlık maçında A Milli takımımız Özbekistan karşısında sahadan 2-0 galip ayrıldı. Maçın ardından teknik direktör Şenol Güneş açıklamalarda bulundu.

"BU OYUN YAPISI FRANSA MAÇI İÇİN YETERLİ DEĞİL"

2 maç tamamen farklı maç. Rakibin gücü sizin altınızda kalıyor. Bugün de kazanmaya yakın bizdik. İlk bölümde 35 dakika iyiydik. İlk yarının sonlarına rakibi oyuna ortak ettik ama genelde hakimdik. Ancak bu oyun yapısı Fransa maçı için yeterli değil. Dolayısıyla Fransa maçında oyun yapısı farklı olacak. O yüzden ölçü değil.

"TÜM OYUNCULARI GÖRMEYE ÇALIŞIYORUZ"

Tüm oyuncuları görmeye çalışıyoruz. Dışarıda kalan oyuncular var ama onlar kötü oyuncular değil. Elimizde geniş bir kadro var ve bu oyunculardan bir kadro yapacağız. Buraya gelen bütün oyuncular iyi oyunc ama biz en iyilerini seçeceğiz. Kendi aramızda yapacağız taktik idmanlarına bakacağız. Hem oyuncuların genel durumunu gördük. Bunlar arasında Fransa ve İzlanda'ya karşı kimleri oynatacağız konusunda düşüncelerimizi zenginleştirdik.

"SAVAŞ ŞİMDİ BAŞLIYOR"

Şenol Güneş son olarak, "Cehennemin başlangıcı, savaş şimdi başlıyor. Asıl zorlu sürecimiz bundan sonra başlıyor." dedi.

Milli Takım Haberleri FutbolArena'da!

Futbolarena anasayfasından devam...

SON HABERLER