Şenol Güneş'ten flaş sözler: 'Tarihi rezillik de olabilirdi!'

Milli Takım Teknik Direktörü Şenol Güneş, Andorra maçının ardından basın toplantısında konuştu. Deneyimli teknik adam golün gecikmesi ve saha içi performans anlamında çarpıcı ifadeler kullandı. 

FutbolArena - Avrupa Şampiyonası Elemeleri'nde milli takımımız Andorra'yı 1-0 mağlup etti. Maçın ardından teknik direktör Şenol Güneş basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

"0-0 BİTSEYDİ DE AYNI ŞEYLERİ SÖYLEYECEKTİM"

Rakip zaten kendi alanını kapatıp, alan ve zaman vermeden oynamaya çalıştı. Temaslı bir oyun oldu. Gol de gelmeyince sinirler gerildi. Bu maç 0-0 bitseydi aynı şeyi söyleyecektim. Eksikleriniz var ama artılarınız fazlaydı. Maç 1-0 bitti. Oyuncularımı tebrik ediyorum. Tarihi fark da olabilirdi. Ancak gol gelmeseydi tarihi bir rezillik de olabilirdi.

"GOLÜN GEÇ GELMESİ ÜZÜNTÜ VERİCİ"

Uzun zaman sonra İstanbul'da oynadık. Taraftarlarımız bize destek oldu. Onlara teşekkür ediyorum. Emre Belözoğlu'nu tebrik ediyorum 100. maçını oynadı. Oynanan oyun olarak beklentimiz tarihi bir farktı. Pozisyonlar da buldu. 0-0 bitseydi tarihi bir ayıp olurdu. Ancak bugün tarihi bir fark da olabilirdi. Golün geç gelmesiyle eleştiriler olacaktır. Bu normal. Çünkü biz daha iyi bir takımız. Golün geç gelmesi bizim için üzüntü verici. Onun dışında bütün oyuncularım ellerinden geleni yaptı.

"BAZEN BASİRET DE BAĞLANABİLİYOR"

Oyunu bozmaya çalışan takıma karşı hamle yapmaya çalıştık. Bu hamlede telaş olunca, gol gecikti. Tabi golün gecikmesine üzüldüm. Bazen basiret de bağlanabiliyor. Bugün öyle anlar yaşadık.

Milli Takım Haberleri FutbolArena'da!

Futbolarena anasayfasından devam...

SON HABERLER