Şenol Güneş ve Burak Yılmaz'dan Dünya Kupası sözleri

A Milli Takım Teknik Direktörü Şenol Güneş ve Burak Yılmaz, Moldova maçı öncesi Eskişehir Yeni Stadyumu'nda basın toplantısı düzenledi. 

FutbolArena - Türkiye, EURO 2020 Elemeleri grup maçında Moldova'yı Eskişehir'de konuk edecek. İlk maçında Arnavutluk'u 2-1 mağlup eden A Milli Takım, 2'de 2 yapmayı hedefliyor. A Milli Takım Teknik Direktörü Şenol Güneş ve Burak Yılmaz, Moldova maçı öncesi Eskişehir Yeni Stadyumu'nda basın toplantısı düzenledi.

Şenol Güneş ve Burak Yılmaz'ın milli takım açıklamları


Basın toplantısından önce TRT Spor'a konuşan Burak Yılmaz, "Yarın çok önemli bir maç var. 3 puandan başka düşüncemiz yok. Her şekilde maça hazırız. Hepimizin hedefi aynı." dedi. Şenol Güneş ise "Hem uyumlu hem verimli olmalıyız. Ortak duygulara ulaşırsak çok mesafe alırız. Taraftarın katkısı bu takımı daha da büyütür. Kağıt üstündeki gücümüzü sahaya yansıtmalıyız." ifadelerini kullandı.

BURAK YILMAZ'DAN FUTBOLARENA'NIN SORUSUNA YANIT

Basın toplantısında ise Burak Yılmaz, "Kendimi daha iyi hissediyorum. Ben bu formayla her zaman inançlıyım." dedi. FutbolArena'dan Çağdaş Sevinç'in "Forvette Cenk Tosun ile birlikte oynama konusunda ne düşünüyorsun?" sorusuna yanıt veren Burak Yılmaz, "Sadece bu kampta değil. Geçmişte de beraber oynadık. Sahada benim gibi bir santrfor oyuncusu olması beni rahatlıyor. Beni daha iyi anlayabiliyor." ifadelerini kullandı.

Kısa konuşan Şenol Güneş ise "Şu an takımda ciddi görünen sakatlık yok. Kasıklarında gerginlik olanlar var. Yorgun olanlar var. Farklı bir oyun formatı çıkarabiliriz. Moldova hızlı çıkan bir takım, iyi pas yapıyor. Sakatlıklara göre hamlemizi yapacağız." dedi.

Türkiye - Moldova maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?


Türkiye A Milli Takımı, EURO 2020 Elemeleri grup etabı ikinci maçında Eskişehir'de Moldova'yı konuk edecek. Eskişehir Yeni Stadyumu'nda oynanacak maç 25 Mart 2019 Pazartesi akşamı saat 20:00'de başlayacak. Türkiye - Moldova maçı TRT 1 kanalından canlı ve şifresiz yayınlanacak.

Milli Takım maçlarının reytingleri


EURO 2020 Avrupa Şampiyonası Elemeleri'nde Türkiye, Arnavutluk deplasmanında oynadığı grubun ilk maçını kazandı. Milli Takımımızın gollerini Burak Yılmaz ve Hakan Çalhanoğlu kaydetti. 15 yıl aradan sonra yeniden Milli Takım'ın başında maça çıkan teknik direktör Şenol Güneş'in de getirdiği yeni heyecanla milli maçlara ekran başında olan ilgi de arttı. Reyting sonuçlarında dün akşam oynanan Arnavutluk - Türkiye karşılaşması totalde 1. oldu ve 10.13 reyting aldı. Mircea Lucescu döneminde Milli Takım'ın oynadığı İzlanda ve Hırvatistan maçlarından sonra A Milliler'in en çok ilgi çeken karşılaşması Arnavutluk maçı oldu.

Son dakika Milli Takım Haberleri FutbolArena'da!

Futbolarena anasayfasından devam...

SON HABERLER