Şenol Güneş: 'Takımda büyük değişiklik olacak'

Milli Takım Teknik Direktörü Şenol Güneş, Sırbistan maçı öncesi basın toplantısında konuştu. 

FutbolArena - A Milli Takım Teknik Direktörü Şenol Güneş ve Ozan Kabak, UEFA Uluslar Ligi'nde Sırbistan müsabakası öncesinde basın toplantısında açıklamalarda bulundular.

OZAN KABAK'IN AÇIKLAMALARI

"Sırbistan önemli bir futbol ekolü. İyi oyuncuları var. Hücumda etkililer. Ancak biz de iyi takımız. Elimizden gelenin en iyisini yaparak Sırbistan'ı yenmek istiyoruz. Bu maçlar Avrupa Şampiyonası'na daha hazır şekilde çıkacağız. Kupanın ertelenmesi olumlu oldu. Çünkü sakat olan arkadaşlarımız vardı. Onlar da inşallah seneye hazır bir şekilde aramızda olacak."

ŞENOL GÜNEŞ: "KADRODA BÜYÜK DEĞİŞLİK OLACAK"

Yeni bir dönem başlıyor. Yeni bir yola çıkıyoruz. Başlangıç olarak ligler başlayıp milli maçları oynadığımız dönemin tersine geçtik. Ligler geç bittiği için tekrar başlamadan milli maçlar başladı. Kulüplerden oyuncu alıyoruz. Orada bir sıkıntı oldu. Değişik bir kadro çıkaracağız. Sakatlıktan dönen oyuncularımız oldu çünkü. Yorgun olan arkadaşlarımız var.

Sırbistan maçı ve UEFA Uluslar Ligi hakkında konuşan deneyimli teknik adam, "Güçlü bir takımla oynayacağız. Oyuncu yetiştiren bir ülke. Bu tip maçlarda neyin ne olacağı belli değil. Macaristan bize sürpriz yaptı. Biz kendi oyunuzumu oynayıp oyuncularımızın son durumunu görmüş olacağız. Kazanarak devam etmek istiyoruz." ifadelerini kullandı.

Futbolarena anasayfasından devam...

SON HABERLER