Seleznyov'un Galatasaray'a attığı gol ofsayt mı? Erman Toroğlu yorumladı

Galatasaray - Akhisarspor maçının ilk yarısında Seleznyov'un attığı gol öncesinde ofsayt var mı? Seleznyov'un Galatasaray'a attığı golde Fatih Terim hakeme pozisyonun ofsayt olduğu yönünde itirazlarda bulunurken, karşılaşmanın ardından Erman Toroğlu tartışmalı pozisyonları ve Seleznyov'un Galatasaray'a attığı golün ofsayt olup olmadığını yorumladı. 

FutbolArena - Galatasaray - Ziraat Türkiye Kupası maçının tartışmalı pozisyonlarını karşılaşmanın ardından A Spor'da Erman Toroğlu yorumladı. Galatasaray - Akhisarspor maçında özellikle Seleznyov'un ilk golünde ofsayt tartışmaları yapıldı ve teknik direktör Fatih Terim de müsabakanın hakemine pozisyonun ofsayt olduğu yönünde itirazlarda bulunmuştu.


Galatasaray - Akhisarspor Seleznyov'un golü (İZLE)


Mücadeleye hızlı başlayan Akhisarspor, Galatasaray karşısında attığı gole ile Ziraat Türkiye Kupası Yarı Final müsabakasının ikinci ayağında 1-0 öne geçti. Akhisarspor'da gol golcü oyuncu Seleznyov'un ayağından geldi. Pozisyonun başlangıcında ise Galatasaray Teknik Direktörü hakeme ofsayt itirazlarında bulundu.



Karşılaşmanın ardından A Spor'da Erman Toroğlu tartışmalı pozisyonları yorumladı. Seleznyov'un attığı ilk gol öncesinde yardımcı hakemin hatalı yerde durduğunu söyleyen Erman Toroğlu, pozisyonun ofsayt olduğunu söyledi. Evren Turhan da aynı şekilde hakemin bu pozisyonu atlamaması gerektiğini belirtti.

GOLÜ İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ!

Galatasaray: Muslera, Linnes, Maicon, Ahmet, Latovlevici, Fernando, Selçuk, Tolga, Yasin, Sinan Gümüş, Eren

Akhisarspor: Fatih, Lopes, Mustafa, Dany, Kadir, Larsson, Sissoko, Bilal, Muğdat, Onur, Seleznyov

Sarı Kırmızılı takımla ilgili tüm gelişmelere Galatasaray Haberleri sayfasından ulaşabilirsiniz.

Futbolarena anasayfasından devam...

SON HABERLER