Şehit Nurcan Karakaya kimdir? Nurcan Karakaya nasıl şehit oldu? (Nurcan Karakaya'nın 11 aylık bebeği Mustafa Bedirhan)

Nurcan Karakaya ve 11 aylık bebeği Mustafa Bedirhan'ın Hakkari'deki hain terör saldırısında şehit olmasının ardından Nurcan Karakaya'nın nasıl şehit olduğunu ve kim olduğu merak edilmeye başlandı. Şehit olan Nurcan Karakaya ve 11 aylık bebeği Mustafa Bedirhan kimdir? sorusuna yanıt arayanların gelişmelerine haberimizden ulaşabilirsiniz. 

FutbolArena - Hakkari'de hain terör saldırısında Nurcan Karakaya ve 11 aylık bebeği Mustafa Bedirhan şehit oldu. Nurcan Karakaya ve 11 aylık bebeğinin şehit olması tüm Türkiye'yi yasağa boğdu. Nurcan Karakaya ve 11 aylık bebeğinin şehit olmalarının ardından sosyal medyada teröre lanet mesajları yağdı. Bu vesileyle FutbolArena ailesi olarak bizler de şehit olan Nurcan Karakaya ve 11 aylık bebeğine Allah'tan rahmet, yakınlarına ve sevenlerine başsağlığı diliyoruz.

Nurcan Karakaya ve 11 aylık bebeği Mustafa Bedirhan şehit olmasının ardından sosyal medyada futbol camiaları başta olmak üzere binlerce başsağlığı ve teröre lanet mesajları yağdı. Nurcan Karakaya'nın ise kim olduğu merak edilmeye başlandı. Bu doğrultuda internet ortamında Nurcan Karakaya kimdir? Nurcan Karakaya kaç yaşında şehit oldu? Nurcan Karakaya nasıl şehit oldu? Nurcan Karakaya nereli? Nurcan Karakaya hakkında merak ettiklerinizi Nurcan Karakaya'ya dair hazırladığımız haberin devamında bulabilirsiniz.


Nurcan Karakaya kimdir?


Hakkari'ye 7 kilometre uzaklıkta bulunan Otluca köyündeki Dağ Komando Tugay Komutanlığı'nda düzenlenen törene Hakkari Vali Vekili Bekir Abacı, Belediye Başkan Vekili Cüneyt Epkin, Emniyet Müdürü Süleyman Suvat Dilberoğlu, Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Balık, askeri yetkililer ve polisler ile Nurcan Karakaya'nın eşi Jandarma Astsubay Serkan Karakaya katıldı. Anne- oğulun cenazeleri, askerlerin omuzlarında tören alanına getirildikten sonra öz geçmişleri okunarak, dua edildi. Nurcan Karakaya ile 11 aylık bebeği Mustafa Bedirhan Karakaya'nın cenazesi, askerlerin omuzlarında helikoptere taşınıp, konularak, memleketlerine uğurlanmak üzere Yüksekova'ya gönderildi.

NURCAN KARAKAYA MESAJLARI İÇİN TIKLAYIN>>>

Futbolarena anasayfasından devam...

SON HABERLER