Sefirin Kızı 10. bölüm fragmanı izle - Sefirin Kızı yeni bölüm fragmanı çıktı mı?

Sefirin Kızı 9. bölümün yayınlanmasının ardından Sefirin Kızı yeni bölüm fragmanı olan Sefirin Kızı 10. bölüm fragmanı merak edilmeye başlandı. Sefirin Kızı 10. bölüm fragmanını izlemek için detaylar haberimizde. 

Star TV kanalında yayınlanan Sefirin Kızı dizisi 9. bölümüyle ekranlara geldi. Peki Sefirin Kızı dizisi 10. bölümünde neler oldu? Farklı amaçlarla aynı hedefin peşine düşen Sancar'la Nare'nin yolları, aynı videoda kesişecektir. Güven Bey'in telefonundaki bu videoda, Akın'ın Montenegro'da Nare'ye saldırdığı, Nare'nin de Akın'ı bıçakladığı güvenlik kamerası görüntüleri vardır. Sefirin Kızı dizisi son bölüm olan Sefirin Kızı 9. bölümünü izleyenler Sefirin Kızı dizisi yeni bölüm fragmanı olan Sefirin Kızı 10. bölüm fragmanını araştırmaya başladı.

Sefirin Kızı dizisi haberleri


Engin Akyürek ve Neslihan Atagül Doğulu'nun başrolünde yer aldığı Sefirin Kızı, geçen haftanın en çok izlenen dizisi oldu.

Dizi, tüm kişiler izleyici kitlesinde 9,54 izlenme oranı, 20,2 izlenme payı ile ilk sırada yer alırken, 20+ABC1'de 9,60 izlenme oranı, 19,50 izlenme payı ile AB izleyici kitlesinde 8,24 izlenme oranı ve 18,61 izlenme payı alarak gecenin en çok izlenen dizisi oldu.

Sancar ve Gediz'in hapishanede söylediği “ah bir ataş ver" türküsü sosyal medyada büyük yankı uyandırdı. İkilinin geçmişleri ile yüzleşmesi Sancar'ın zengin olması ile ilgili sır perdesini kaldırdı.

Her bölüm olduğu gibi dün gece de heyecan dolu anların yaşandığı Sefirin Kızı'nda Nare, sadıçların arasından çıkmak için kızını alarak yeni bir yolculuğa çıkıyor.


Sefirin Kızı dizisi konusu


Ege'de yaşanan destansı bir aşk hikayesinin anlatıldığı Sefirin Kızı'nın yönetmen koltuğunda Emre Kabakuşak otururken, başrollerinde Neslihan Atagül Doğulu ve Engin Akyürek ilk kez partner olarak izleyicinin karşısına çıkıyor. Senaryosunu ise Ayşe Ferda Eryılmaz ve Sedef Nehir Erdem kaleme alıyor. Güçlü oyuncu kadrosu ve duygu yüklü anlatımı ile "Sefirin Kızı Star'da!

Sefirin Kızı dizisi 10. bölüm fragmanı


Sefirin Kızı dizisi son bölüm olan Sefirin Kızı 9. bölümünü izleyenler internet ortamında Sefirin Kızı yeni bölüm fragmanı olan Sefirin Kızı 10. bölüm fragmanını araştırmaya başladı. Sefirin Kızı yeni bölüm fragmanı olan Sefirin Kızı 10. bölüm fragmanına ulaşmak isteyenler Sefirin Kızı yeni bölüm fragmanı izle, Sefirin Kızı 10. bölüm fragmanı izle şeklinde arama yapmaya başladı. Sefirin Kızı yeni bölüm fragmanı olan Sefirin Kızı 10. bölüm fragmanını izlemek için aşağıdaki bağlantıyı kullanabilirsiniz.

İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN>>>

Futbolarena anasayfasından devam...

SON HABERLER