Samuel Eto'o'nun sakatlığında son durum

Antalyaspor'da sakatlığı bulunan Samuel Eto'o'nun Adanaspor maçında da oynayamayacağı açıklandı.

FutbolArena - Süper Lig ekiplerinden Antalyaspor'da Samuel Eto'o'nun sakatlığıyla ilgili teknik direktör Rıza Çalımbay'dan açıklama geldi. Tecrübeli golcünün Adanaspor maçında da oynayamayacağını ifade eden Rıza Çalımbay, "Bizim için büyük kayıp" dedi.

AA'da yer alan habere göre; Kamerunlu futbolcunun 12. haftadaki Adanaspor maçında bile forma giyemeyebileceğini anlatan Çalımbay, "İnşallah yetişir. Bu bizim için bir kayıp. Mükemmel bir hava yakalamıştık. Aynı şekilde devam etmek istiyorduk. Zaman zaman böyle şeyler oluyor. Onun yerine forma giyecek arkadaşımızın da çok iyi oynaması gerekiyor." diye konuştu.

Uzun süren sakatlığının ardından takımla birlikte çalışmalara başlayan Emre Güral'ın da oynayacağına kanaat getirmediğini açıklayan Çalımbay, "Emre Güral'ın Trabzonspor maçına yetişeceğini zannetmiyorum. Zaten yetişse de oynatamam. Geldiğimden beri bizimle neredeyse hiç çalışmadı. Benim aç adama ihtiyacım var. Her şeyini ortaya koyacak adama ihtiyacım var. Takımla tam çalışmamış, iki günlük çalışmayla oynatma şansım yok." ifadelerini kullandı.

Futbolarena anasayfasından devam...

Antalyaspor Son Dakika Haberleri