Sala'nın tüyler ürperten ses kaydı: 'Uçak parçalanacak gibi'

Cardif City'ye transfer olan Emiliano Sala'nun uçağının kaybolmasının ardından Diego Rolan, Sala'nun uçuş esnasında kendisine ve birkaç arkadaşına mesaj atarak çok korktuğunu söylediğini anlattı. 

FutbolArena Dış Haberler - Nantes'tan Cardiff'e transfer olan Emiliano Sala'yı taşıyan uçağın hala bulunamaması futbol dünyasını üzüntüye boğdu. Nantes'tan Cardiff City'ye transfer olan Emiliano Sala, takım arkadaşlarıyla vedalaştıktan sonra İngiltere'ye doğru yola çıktı. Emiliano Sala'nın da içinde bulunduğu uçak, havalandıktan bir süre sonra ortadan kayboldu.


Emiliano Sala öldü mü? Sala'nın uçağı bulundu mu?


Emiliano Sala'nın da içinde bulunduğu uçağın kaybolmasının ardından yaklaşık 15 saat süren arama kurtarma çalışmaları sonuç vermedi. Guernsey Polisi yaptığı açıklamada, "15 saattir süren arama çalışmalarında suda bazı yüzen objeler görülmüş, ancak bu objelerin kayıp uçağa ait olup olmadığı tespit edilememiştir. Uçak eğer suya indiyse yolcuların hayatta kalma ihtimali ne yazık ki zor görünüyor. Arama çalışmaları şimdilik durduruldu. Sabah güneşin doğuşuyla birlikte tekrar başlayacaktır." dedi.

SALA'NIN ARKADAŞINA ATTIĞI MESAJ ORTAYA ÇIKTI

Diego Rolan, Emiliano Sala hakkında Radio 1010'a konuşarak, "Sala uçuştan önce bir arkadaşına mesaj attı. Çok korktuğunu söyledi.

ARJANİN BASINI SES KAYDINI YAYINLADI

Arjantin basını, Emiliano Sala'nın arkadaşlarına gönderdiği ses kaydını yayınladı: "Uçak sanki parçalara ayrılacak gibi görünüyor. Eğer benden haber alamazsanız ne olduğunu biliyorsunuz. Beni bulmaları için birilerini gönderecekler mi bilmiyorum ama bulamazlar. Çok korkuyorum"

Dünyadan Futbol Haberleri FutbolArena'da!

Futbolarena anasayfasından devam...

SON HABERLER