Sakaryaspor - Fatih Karagümrük TFF 2. Lig final maçı ne zaman, nerede?

Sakaryaspor - Fatih Karagümrük TFF 2. Lig final maçı ne zaman, nerede? TFF 2. Lig Play-Off final karşılaşmasının tarihi haberimizde.

FutbolArena - TFF 2. Lig'de final karşılaşmasının adı belli oldu. Sakaryaspor ile Fatih Karagümrük, TFF 2. Lig Play-Off Final maçında karşı karşıya gelecekler. Sakaryaspor - Fatih Karagümrük TFF 2. Lig final maçı ne zaman, nerede? sorusunun yanıtı haberimizde.


Sakaryaspor - Fatih Karagümrük TFF 2. Lig final maçı ne zaman, nerede?


TFF 2. Lig'de final heyecanı yaşanacak. Deplasmanda Sarıyer ile 0-0 berabere kalan Sakaryaspor ile sahasında Manisa BBSK takımını 2-0 mağlup eden Fatih Karagümrük, TFF 2. Lig Play-Off final maçında karşı karşıya gelecek.

Sakaryaspor - Fatih Karagümrük takımları arasında oynanacak TFF 2. Lig final maçının ne zaman oynanacağı spor severler tarafından merakla beklenen konuların arasında yer alıyordu.

Sakaryaspor ile Fatih Karagümrük arasında oynanacak TFF 2. Lig Play-Off Final maçı 28 Mayıs Salı günü tarafsız sahada oynanacak.

FATİH KARAGÜMRÜK İLE SAKARYASPOR FİNALE NASIL YÜKSELDİ?

TFF 2. Lig Play-Off Yarı Final maçında Manisa BBSK ile eşleşen Fatih Karagümrük sakibine deplasmanda 1-0 mağlup olmasına karşılık sahasında aldığı 2-0'lık galibiyet ile adını finale yazdırdı.

TFF 2. Lig Play-Off Yarı Final maçında Sarıyer ile eşleşen Sakaryaspor ilk maçı 4-0 kazandı. Sakaryaspor deplasmanda rahat bir oyun ile Sarıyer ile 0-0 berabere kaldı ve finale yükseldi.

Son dakika Alt Lig Haberleri FutbolArena'da.

Futbolarena anasayfasından devam...

SON HABERLER