Sait Karafırtınalar Kayseri Erciyesspor'un yeni teknik direktörü oldu - PTT 1. Lig Haberleri

PTT 1.Lig ekiplerinden Kayseri Erciyesspor'un yeni teknik direktörü Sait Karafırtınalar oldu.  

FutbolArena - Timuçin Bayazit'ın istifa etmesinden sonra takımı altyapı antrenörler Mustafa Özkeş Şimşek'e emanet eden Kayseri Erciyesspor'u bugün yapmış olduğu toplantı sonrası takımı 47 yaşındaki Sait Karafırtınalar emanet etti.

Kayseri'ye gelen Karafırtınalar Pazartesi günü oynanacak olan Göztepe maçı ile ilk maçına çıkacak. Takımda çalışma şansı bulunmayan yeni teknik adamın yarın oyuncular ile toplantı yapması bekleniyor.

Kulüp basın sözcüsü Kaan Savruk, yaptığı açıklamada, tecrübeli teknik adam ile sezon sonuna kadar anlaştıklarını söyledi. Anlaşmanın kulübe ve Karafırtınalar'a hayırlı olmasını temenni eden Savruk, "Yeni teknik direktörümüzle çıkışa geçeceğimize inanıyoruz. İnşallah yeni dönemde Erciyesspor alt sıralardan kurtulacaktır" diye konuştu.


Sait Karafırtınalar Kimdir?


Futbola vedasından sonra antrenörlük yapmaya karar verdi ve ilk antrenman deneyimini 2003 yılında altyapısında yetiştiğiBucaspor altyapı antrenörü olarak edindi. İki sezon burada görev aldıktan sonra Denizli Belediyespor'da teknik direktör olarak çalışmaya başladı. Daha sonra Muğlaspor, Bucaspor ve Göztepe'de yardımcı antrenörü olarak görev aldı. 2010-11 sezonunda Bucaspor'da yardımcı antrenör olarak çalışmaya başladı. Bucaspor teknik direktörü Samet Aybaba'nin görevinden alınmasından sonra sezon sonuna kadar geçici teknik direktör olarak tanıtıldı. Sezonun son haftalarında Bucasporun gösterdiği iyi performansından ötürü 2011-2012 sezonunda da Sait Karafırtınalar tarafından çalıştırılacağı duyuruldu. 2012-2013 sezonunun sonunda Bucaspor'dan ayrıldı ve Karşıyaka'ya gitti. 2014-15 sezonu başında yeniden Bucaspor'a dönmüştür

Futbolarena anasayfasından devam...

Kayseri Erciyesspor Son Dakika Haberleri