Ryan Donk, Galatasaray’da o geleneği yıktı

Galatasaray, Donk'u Kasımpaşa'dan alırken aynı zamanda Habertürk Gazetesi de kazandı.

FutbolArena Detay - Galatasaray ara dönemin ilk transferini Donk'u kadrosuna katarak yaptı.Galatasaray'ın henüz resmi olarak duyurmadığı Ryan Donk'un bonservis bedeliyse 2.5milyon Euro. Bu resmi gelişmeyi FutbolArena Cumartesi günü okuyucularınaduyurmuştu.

O HABERİ OMUMAK İÇİN TIKLAYIN!

Ayrıca Donk için yapılan anlaşmada çeşitli bonus maddelerinin de olduğuiddialar arasında.

SADECE KASIMPAŞA KAZANMADI

Sözleşmesinin bitimine 6 ay kala Donk'u 2.5 milyon Euro'ya Galatasaray'asatan Kasımpaşa dışında transferde kazananlardan biri de Habertürk gazetesi oldu.

FORMAYI GİYDİ; BAŞKANIN GAZETESİNE KONUŞTU

Kasımpaşa'nın başkanı Turgay Ciner'in sahibi olduğu Habertürk Gazetesibugün Ryan Donk manşetiyle çıktı. Galatasaray oyuncu resmen aldığını henüz KAP'abildirmedi ama Donk, Habertürk gazetesi için Galatasaray formasını giyip ilkröportajını verdi.

GALATASARAY'DA TRANSFER GELENEĞİ

Galatasaray'da transfer edilen oyuncuların formalı görüntüleriGalatasaray Televizyonu ve resmi sitesinden basına servis ediliyor.

Futbolarena anasayfasından devam...

Galatasaray Son Dakika Haberleri