Rubin Kazan'dan Gökdeniz'e: "Bu davranışı çirkin ve onursuzca!"

Rubin Kazan yönetimi, Gökdeniz Karadeniz hakkında borç nedeniyle yaşanan krizin ardından sert bir açıklama yaptı. 

FutbolArena Dış Haberler - Gökdeniz Karadeniz ile Rubin Kazan arasındaki kriz sürüyor. Futbolu bıraktıktan sonra Rubin Kazan'ın kendisine olan borcu nedeniyle alacaklarını talep eden Gökdeniz'e, Rubin'den çok sert bir cevap geldi.

Rubin Kazan CEO'su Rustem Saymanov, Gökdeniz Karadeniz'in bu davranışının son derece çirkin ve onursuzca olduğunu söyledi. Gökdeniz'e olan borçlarını ödeyeceklerini ve bunu asla reddetmediklerini öyleyen Saymanov, Gökdeniz'in tavrının ise son derece çirkin olduğunu söyledi.

"GÖKDENİZ'İN BU PARANIN ÜSTÜNE DÜŞMESİ ÇİRKİN VE ONURSUZ BİR DAVRANIŞ"

Gökdeniz Kazan halkının bir gözdesi. Bizim ona borcumuz var ve bunu reddetmesini tabi ki beklemiyoruz. Kesinlikle Gökdeniz'e borcumuzu ödeyeceğiz. Gökdeniz Karadeniz fakir bir insan değil ki. Ancak bu borcun üstünde o kadar durdu ki, sürekli bizi zor durumda bırakacak hareketlerde bulundu. Bize, "Kazan'ın sonsuza dek kalbinde olacağını ve 10 yıl oynadığı kulübün kendisine olan borcunun fazini düşürdüğünü" söylemişti. Biz ona geri ödeme yapacağız ama bu paraya olan ilgisi çirin ve onursuzca bir tavır. dedi.

Dünyadan Futbol Haberleri FutbolArena'da!

Futbolarena anasayfasından devam...

SON HABERLER