Romanya'nın 21 yaşındaki genç başkanının vizyonu

Romanya'nın  FC Hermannstadt kulübünün 21 yaşındaki genç başkanı Rebecca Dumitrescu, başta ekonomik zorluklar ve lisans olmak üzere birçok sorunla boğuşmasına rağmen ilerleyen dönem için iddialı bir proje ortaya sundu. 

FutbolArena Dış Haberler - Menajer Anamaria Prodan, Romanya'da satın aldığı FC Hermannstadt kulübünün başına 21 yaşındaki kızı Rebecca Dumitrescu'yu getirirken, kulübün önümüzdeki yıllara yönelik vizyonu genişliyor.

FC Hermannstadt kulübünü oldukça zor ekonomik koşullarda alan Anamaria Prodan öncelikli olarak geçmişten gelen borçlar ve lisans problemleriyle uğraştı. Bu esnada Romanya Ligi'nde alt sıralardan kurtulma mücadelesi veren takımı yeni sezonda değiştirme planları yapan Anamaria Prodan, başkanlığa getirdiği kızı Rebecca'ya tam yetki verdi.



FC Hermannstadt kulübünün uzun süredir ekonomik sorunlar ve geçmiş dönemden dolayı gelen borçlar nedeniyle yeni sezon için federasyondan lisans alma problemini çözmeye çalışan Anamaria Prodan ve kızı Rebecca Dumiterscu, önümüzdeki dönem için iddialı konuştu.

"BU KULÜP YAŞAYACAK"

Rebecca Dumitrescu, "FC Hermannstadt kulübü yaşayacak. Bunun için buradayız. Başta finansal problemler ve lisans sorunu olmak üzere birçok konuyu çözmek için çalışıyoruz. Önümüzdeki sezon iyi bir takım kuracağız. Ortaya bir vizyon koymak zorundayız. Bunun için önce aile olmak zorundayız. Başarı için birliktelik sağlamamız gerekiyor." dedi.

Dünyadan Futbol Haberleri FutbolArena'da!

Futbolarena anasayfasından devam...

SON HABERLER