Nainggolan itiraf etti: "Sigara içiyorum ve bunu saklamaya gerek duymuyorum"

Nainggolan sigara içtiğini itiraf ettiFutbolArena - İtalya’nın Roma kulübünün Belçika’lı yıldızı Radja Nainggolan sigara içtiği ile ilgili açıklamalar yaptı. Sigara içtiğini söyleyip bunu saklamaya gerek duymadığını söyleyerek gündem olmayı başardı. Daha önce Belçika Milli Takım Teknik direktörü Roberto Martinez tarafından sigara içtiği için kadro dışı bırakılan yıldız futbolcu milli takım aday kadrosuna çağrılması ve sigara içmesi ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu.Sigara içen futbolcularİşte Nainggolan’ın sigara içmesi ile ilgili açıklamaları;

1
Daha önce kadro dışı bırakılan yıldız futbolcu yeniden milli takıma seçilerek ülkesinin Yunanistan ve Roma ile oynayacağı karşılaşmanın kadrosuna dahil edildi. Bu durumdan memnuniyetini dile getiren yıldız futbolcu ayrıca sigaradan vazgeçme gibi bir düşüncesinin olmadığından bahsetti.
2
’’Hiç bir zaman bu durumdan dolayı utanç duymadım’’ diyen oyuncu ayrıca ’’Ve bu durumu gizlemek de istemedim. İyi bir örnek olmam gerektiğini biliyorum. Çocuklarım var. Ancak ben sadece futbolcuyum. İşimi yapıyorum. Herkes sigara içtiğimi biliyor’’ diye konuştu.
3
Milli takıma alınmamasından duyduğu üzüntüyü dile getiren yıldız futbolcu: ’’Ben hissettiklerimi açıkça söyleyen bir insanım. Bu yüzden yaşadığım hayal kırıklığını da hiç bir zaman gizlemedim. Teknik direktörün beni çağırmaması için kendi nedenleri olmalı. Ama artık kadrodayım ve oynamayı sabırsızlıkla bekliyorum’’ dedi.
4
Roma ve Belçika’nın başarılı futbolcusu Nainggolan’ın sigara içmesi ile ilgili yaptığı açıklama ve itirafın ardından bizde sizler için daha önce sigara içerken yakalanan yıldız futbolcuları listeledik.

İşte sigara içerken yakalanan futbolcular;
5 Adriano
Adriano
6 Engin Baytar
Engin Baytar
7 Mesut Özil
Mesut Özil
8 Balotelli
Balotelli
9 Lionel Messi
Lionel Messi
10 Roberto Carlos
Roberto Carlos
11 Hakan Balta
Hakan Balta
12 Buffon
Buffon
13 Sneijder
Sneijder
14 Aragones
Aragones
15 Berbatov
Berbatov
16 Eric Cantona
Eric Cantona
17 Bilic
Bilic
18 Barthez
Barthez
19 Guiza
Guiza
20 Oliver Kahn
Oliver Kahn
21 Löw
Löw
22 Macheda
Macheda
23 Maradona
Maradona
24 Pantelic
Pantelic
25 Johan Cruyff
Johan Cruyff
26 Frank Rijkaard
Frank Rijkaard
27 Fernando Gago
Fernando Gago
28 Rooney
Rooney
29 Serdar Özkan
Serdar Özkan
30 Tümer Metin
Tümer Metin
31 Ronaldo
Ronaldo
32 Prosinecki
Prosinecki
33 Romario
Romario
34 Ümit Karan
Ümit Karan
35 Wayne Bridge
Wayne Bridge
36 Zidane
Zidane

Futbolarena anasayfasından devam...