Cengiz Ünder'in 3 dev talibi açıklandı! 'İzlemeye devam ediyorlar'

Cengiz Ünder, Avrupa'da transfer piyasasını sürdürüyor. Arsenal, Tottenham ve Bayern Münih, Cengiz Ünder'i izlemeye devam ediyor.

FutbolArena - Roma'da forma giyen milli futbolcumuz Cengiz Ünder, transfer döneminin kapanmasına rağmen Avrupa kulüplerinin listesinden düşmedi. Roma'nın yeni sezondaki ilk golünü kaydeden Cengiz Ünder, devamındaki performansıyla Arsenal, Tottenham ve Bayern Münih gibi kulüplerin radarında kaldı.

Cengiz Ünder transfer olacak mı?


İtalya basınından TuttoMercatoWeb sitesinin haberine göre Cengiz Ünder'in performansı Avrupa devlerinin gündeminde yer almaya devam ediyor. Arsenal, Tottenham ve Bayern Münih, Cengiz Ünder'i transfer döneminin kapanmasına rağmen yakından izliyor.

Yaz aylarında birçok takımla adı anılan Cengiz Ünder'in transferi gerçekleşmemiş ve milli futbolcuuz Roma ile yola devam etmişti. Öte yandan Cengiz Ünder sakatlığı nedeniyle Türkiye'nin Andorra ve Moldova maçlarının kadrosundan çıkartıldı.

Cengiz Ünder'in Roma - Genoa maçındaki golü


Roma'nın İtalya Serie A'da yeni sezonun ilk golünü Cengiz Ünder attı. Roma - Genoa maçına ilk 11'de başlayan milli futbolcumuz Cengiz Ünder, 6. dakikada takımını 1-0 öne geçirdi.

Son 5 sezonda Roma'nın ligde ilk golünü atan futbolcular

Florenzi
Perotti
Kolarov
Dzeko
Cengiz Ünder

Son dakika Transfer Haberleri FutbolArena'da.

Futbolarena anasayfasından devam...

Roma Son Dakika Haberleri